Nuh Gönültaş: Çok vahim bir durumla karşı karşıyayız

Bugün Gazetesi Köşe Yazarı Nuh Gönültaş, Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Nuh Gönültaş: Çok vahim bir durumla karşı karşıyayız

  • "Ses kayıtları montajsa bunu kanıtla"
  • "Yapılan değişikliklerin AB Müktesebatıyla hukukla hakla bağdaşır bir yanı yok"

Bugün Gazetesi Köşe Yazarı Nuh Gönültaş, internete düşen ses kayıtlarıyla ilgili  "Montaj diyorsan bunu kanıtla" diyerek ses kayıtlarının montaj olup olmadığının ortaya çıkmasının çok kolay olduğunu ve bir an önce açığa kavuşturulması gerektiğini söyledi. 

Gazeteci - Yazar Nuh Gönültaş, internete düşen ses kayıtlarıyla ilgili Samanyolu Haber'e değerlendirmelerde bulundu.  Gönültaş,  herhangi bağımsız bir ses laboratuvarında ses kayıtlarının montaj olup olup olmadığını anlamanın mümkün olduğunu, ülke adına çok vahim bir durumla karşı karşıya kalındığını söyledi. 

Bilal Erdoğan için resmi dinlemenin olduğunu ifade eden Gönültaş, "Başbakanın ses kaydı muhtemelen Bilal Erdoğanın teknik takibiyle ortaya çıktı." dedi.  "Delilleri yok etme çabasıyla yangından mal kaçırır gibi yasa çıkarıyorlar." diyen Gönültaş, yapılan değişikliklerin "AB Müktesebatıyla hukukla hakla bağdaşır bir yanı yok" değerlendirmesinde bulundu. Nuh Gönültaş, "Ak Parti seçimlerden isterse yüzde 75 oy alsın, kendini aklanmadıkça bu ülkeyi yönetemez" diyerek "Bir insan kendisine hırsız dendiğini bile bile nasıl insan içine çıkar merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Nuh Gönültaş: Çok vahim bir durumla karşı karşıyayız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER