Nevval Sevindi: Latif Erdoğan'ın 1 numara olma hayali vardı

Gazeteci Yazar Nevval Sevindi, Latif Erdoğan'ın neden hizmet hareketini hedef aldığını açıkladı. Latif Erdoğan'ın Hocaefendi ve camiaya yönelik iftiralarını değerlendiren Sevindi, "Erdoğan hep 1 numara olmaya çabasındaydı" dedi.

Nevval Sevindi'den Latif Erdoğan gerçekleri!

Gazeteci Yazar Nevval Sevindi, Latif Erdoğan'ın Hocaefendiye yönelik iftiralarını Samanyolu Haber'e değerlendirdi.

"Ben Latif Erdoğan'ı GYV Başkanıyken gördüm. Önemsenmek isteyen biriydi. Ağır narsist durumu olan insanlar devamlı önemsenmek ister." diyen Sevindi, Latif Erdoğan'ın Hocaefendi'nin yerine geçme isteğini sürekli dile getirdiğini söyledi ve "O zaman benim duyduğum ve söylediği Hocaefendi gittikten sonra onun prensi benim. Onun yerine ben geleceğim. O yüzden her şeye hakim olmam tarzındaydı." ifadelerini kullandı.

Latif Erdoğan'ı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan tanıdığını söyleyen Sevindi, Erdoğan'ın egosunun yüksek olduğuna ise, "Bunu bir çok insana söylediği için kendisini devamlı böyle prens olarak tanıtması başka kimsenin yapmadığı bir şey olduğu için kabul edilebilir bir durum değildi. Bazıları telefonda Hocaefendi diye bağlattırdığını söylüyorlardı." ifadeleriyle dikkat çekti.

Sevindi, Latif Erdoğan'ın ikinci planda kalmayı kabullenemediğini hatırlattı. "Bu iftiraları intikam amaçlı yapıyor olabilir" dedi ve şunları ekledi:

"Narsist insanlar hep intikam peşindedir. Tabi bunlar olmayınca böyle olmayınca sanırım 1. adam olmaya çalışırken, olamamasının bir sorunu bu yani bu sonuç onu getiriyor. O yüzden böyle öfkeli ve hınç dolu olabilir."
<< Önceki Haber Nevval Sevindi: Latif Erdoğan'ın 1 numara olma hayali vardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER