Mehmet Haberal bu soruya çok şaşırdı!

Ergenekon davasında tahliye kararı çıkan CHP Milletvekili Mehmet Haberal, bir gazetecinin sorusuna çok şaşırdı.

Mehmet Haberal bu soruya çok şaşırdı!

  •  Mehmet Haberal sağlık sorusuna şaşırdı.
  • "Çalışıyorum görmüyor musun? Bunu niye sordunuz anlamadım."


Bir dönem Kardiyolojinin "yataktan kalkarsa ölür" dediği Ergenekon davasında tahliye kararı çıkan CHP Milletvekili Mehmet Haberal, bir gazetecinin sağlık durumunuz nasıl sorusuna, "Biliyorsununuz ki hafta 7 gün 24 saat çalışıyorum. Çok şükür Allah'a." dedi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakkında verdiği 12 yıl 6 ay hapis cezası ve tahliye kararının ardından CHP Milletvekili Mehmet Haberal, geldiği Antalya'da Başkent Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap veren Haberal, amacının buradaki ziyaret amacının Alanya'daki sağlık hizmletlerini yerinde bir kez daha görmek olduğunu söyledi.

 Buradaki bütün arkadaşlarını kutladığını dile getiren Haberal, "Gerçekten Alanya'ya çok önemli sağlık hizmetleri veriyorlar. Zaten Başkent Üniversitesi ülkemizin üçte ikisi bölümüne kaliteli sağlık hizmetleri sunmakta. Ben burakadi tesisleri görmekten büyük mutluluk duydum. İnşallah bu sağlık hizmetlerimizin. Kaliteli bir şekilde devam etmesine katkı sağlayacağız." diye konuştu.

 'Sağlık durumunuz nasıl?' diye soran basın mensubuna, 'Ben mi?' diye soran Haberal, tepki göstererek, "Çalışıyorum görmüyor musun?. Nasıl görüyorsan öyleyim. Bunu niye sordunuz anlamadım. Biliyorsununuz ki hafta 7 gün 24 saat çalışıyorum. Çok şükür Allah'a." şeklinde cevap verdi.

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

Burdan Konya'ya geçeceğini belirten Haberal, "Durmak yok, çalışmaya devam." şeklinde konuştu. Başkent Üniversitesi'nin parolasının 'Hafta 7 gün, 24 saat, durmak yok, çalışmak çok.' olduğunu belirten Haberal, çok çalışmak durumunda olduklarını kaydetti. Sloganlarının AK Parti'nin 'Durmak yok, yola devam' sloganına benzediğini belirten bir gazeteciye Haberal şöyle cevap verdi: "Hayır çalışmaya devam. Başkent Hastantanesi'nin parolası 'çalışmaya devam. Hafta 7 gün 24 saat.' Hiç bir arkadaşım 1 dakika durmaz." 

'Bundan sonraki hayatınızda siyaset olacak mı?' sorusuna teşekkür eden Haberal şunları söyledi: "Şuanda sadece sağlık ve bilimle ilgili çalışmalarla ilgili ben meşgulüm. zamanı gelincede onu konuşuruz."  

CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Haberal bu soruya çok şaşırdı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER