Makam aracı ambulansla çarpıştı: 8 yaralı

Valinin de içinde bulunduğu makam aracı, ambulansla çarpıştı.

Makam aracı ambulansla çarpıştı: 8 yaralı

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin içinde bulunduğu makam aracı, ambulansla çarpıştı. Vali Eyüp Tepe kazayı yara almadan atlatırken, yaralanan 8 kişi ise hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza saat 14.30 sıralarında Kars-Iğdır-Ardahan-Erzurum yollarının kesiştiği bölge trafik kavşağında meydana geldi. Kars'tan Iğdır Havaalanı'na saat 16.00'daki Ankara uçağına yetişmek için şoför ve korumasıyla yola çıkan Vali Eyüp Tepe'nin makam aracı, Ardahan'dan hasta getiren ambulansla kavşakta çarpıştı. Vali Tepe, kazayı yara almadan atlatırken, şoförü Halil Yardımcıel yaralandı. Yardımcıel, ambulansla Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansta bulunan 1'i şoför, 2'si sağlık çalışanı toplam 7 yaralı ise üniversite hastanesine gönderildi.

Kazanın ardından Vali yardımcıları ve daire amirleri hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, "Çok şükür ucuz atlatıldı. Verilmiş sadakamız varmış." dedi. Uyanık, Vali Eyüp Tepe'nin herhangi bir yara almadığını ve başka bir araçla Iğdır'a gittiğini söyledi.

Ambulansta bulunan yaralıların Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralandıkları ve tedavileri için Kars'a getirildikleri öğrenildi.
<< Önceki Haber Makam aracı ambulansla çarpıştı: 8 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER