Kemal Kılıçdaroğlu bakın kimi kürsüye çıkardı!

Kemal Kılıçdaroğlu miting meydanında bir sürpriz yaptı. Kısa süre önce ismi gündeme gelen ismi kürsüye çıkardı ve...

Kemal Kılıçdaroğlu bakın kimi kürsüye çıkardı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı mitingde, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Manisa Milletvekili Özgür Özel ve 17 ilçedeki belediye başkan adayını tanıttı.

Konuşmasına kısa bir ara veren Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın Akhisar mitinginde evinin terasından ayakkabı sallayan ve kısa süre polis tarafından gözaltına alınan Nurhan Gül'ü kürsüye davet etti. 

Konuşmasına yanında Gül ile birlikte devam eden CHP lideri, “Bir ülkenin başbakanı boş ayakkabı kutusundan korkar mı? Niye korkuyor. Manisalılar yürekli. Boş, ayakkabı kutusuyla koskoca Başbakanı sindirdi. Dünyanın en zengin başbakanı oldun, 'Mağdurum' diyorsun. Ne zaman bu mağdurluktan kurtulacak. 'Böyle mağdurluğa can kurban' diyor Manisalılar. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. İktidarın ayak sesleri geliyor. Onun için telaşı var. Demokratik yollarla gerçekleştireceğiz. Sandığa gideceğiz haramileri göndereceğiz. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki korkalım. O zaman Bilal’i gönder kardeşim. Neden göndermiyorsun? Gençlik burada Bilal’in nerede olduğunu bilmiyoruz. 'Çeteler yaptı bunu' diyor. Doğru olabilir. Peki ama sorularım var. O ayakkabı kutusunu içine 4.5 milyon doları çeteler mi koydu? Bu bakanların çocuklarının yatak odalarına dolarları çeteler mi koydu? Yatak odalarına kasaları çeteler mi koydu? Sen kendi ayağına kurşun sıktın. Sen kendin gittin kul hakkı yedin.” dedi.

DHA
<< Önceki Haber Kemal Kılıçdaroğlu bakın kimi kürsüye çıkardı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER