Kayahan o fotoğrafı görünce dayanamadı!

Kayahan ve İpek Acar çiftinin kızı Aslı Gönül'e iç savaşlar ve doğal afetler nedeniyle her gün 5 bin 760 çocuğun yetim kaldığı Afrika'dan kardeş geldi.

Kayahan o fotoğrafı görünce dayanamadı!

Ünlü sanatçı Kayahan, Kimse Yok Mu Derneği'nin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla başlattığı yetim kampanyası çerçevesinde, 9 yaşındaki Sudanlı Adil Muhammed isimli çocuğa sahip çıktı. Anne ve babasını kaybeden Adil'in eğitim, hastane ve barınma masraflarını bir yıl boyunca Acar ailesi karşılayacak.

KUZEY AFRİKALI YETİMİN FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE...

Kayahan ile ailesi, katıldığı Radyo Mehtap'ta ve Burç Fm, Samanyolu Haber Radyo başta olmak üzere 100'e yakın yerel radyo ortak yayın programında, sponsor olduğu yetim çocuğun fotoğrafının yer aldığı teşekkür belgesini görünce duygulu anlar yaşadı.  Kayahan, canlı yayında "Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğum Haftası'nda ben en büyük hediyeyi aldım. Teşekkür belgesini elime aldıktan sonra kızımı ve eşimi yanıma çağırdım yetimin yüzünü gördük hepimizin gözleri doldu yani yüreğimizi bir kere daha fark ettik. Buna siz vesile oldunuz Allah sizlerden razı olsun" dedi. Radyo stüdyosunda bulunan Reyhan Karaca ve telefonla programa katılan Murat Kekilli, erhan Güleryüz, Nadide Sultan, Şükriye Tutkun, Reha Yeprem, Açelya Akkoyun gibi birçok isim de kampanyaya destek verdi.



ASLI'NIN ÇEYİZİNDEKİ ALTINI SOMALİ'YE BAĞIŞLAMIŞTI

Programın konuklarından Kimse Yok Mu Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü Mevlüt Özkişi ise Kayahan'ın Somali yardım gecesinde kızının çeyizi için sakladığı altınını programa getirerek Somalili çocuklar için bağışladığını hatırlattı. Özkişi, "Ben o anı hatırladıkça gözlerim dolduğunu hissediyorum. Hayırlara vesile olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

O gün kendisinin de gözlerinin dolduğunu söyleyen Kayahan ise duygularını şöyle dile getirdi: "Estağfurullah, estağfurullah. Bunların hepsi görev, insan olana görev bunlar. O gün benim de gözüm dolmuştu. Aslı Gönül'ün çeyizinden bir şey veriyor olması, bir şeyi verirken manalandırmak çok önemli. Bir mana yüklemek lazım. Oradan bir şeyi çıkartıp kardeşi için vermesi insanlık için insanı kendine getirmek için gerekli güzel duygular. Peygamber Efendimizin dediği gibi olan olmayana vermeli bu dünyada denge başka türlü kurulamaz."

Ünlü sanatçı, yolu sevgiden geçen herkesi cep telefonundan 'Yetim' yazıp 5777'ye kısa mesaj atarak 5 lira bağışta bulunmaya çağırdı.

<< Önceki Haber Kayahan o fotoğrafı görünce dayanamadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER