Kadir İnanır neyin garantisini aldı?

Kadir İnanır'a, 'Akil İnsanlar' heyetine girmesi için hangi garanti verildi? Ünlü aktör açıkladı...

Kadir İnanır neyin garantisini aldı?

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Bölgesi Grubu, başkan vekili Lale Mansur, sekreter Tarık Çelenk, Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan ile Hüseyin Yayman İskenderun'da çözüm sürecini anlattı. 

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın önde gelen aktörlerinden biri olan Kadir İnanır, Akil İnsanlar heyetinde bulunmamasının tamamen kendi özgür iradesi olduğunu belirterek şunları söyledi: 

“Yıllardan beri tanıdığınız ben, asla bir siyasi organizasyonun içinde olmadım. Kimse bana siyasi söylemini söyletemez. Bu olay bana teklif edildiğinde, bu çalışma içerisinde özgür olacağımın garantisini aldım. Bu ülkenin başına gelmiş en büyük belanın çözümü için benim gibi toplumsal duyarlılığı olan bir sanatçının bir kenara çekilip 'bana ne kardeşim, bu ülkeye ne olursa olsun' karakterini kendime yakıştıramazdım. Sağlık problemlerime rağmen bu sorunun çözümü için sizlerin karşısına çıktım. Biz sizleri dinleyip rapor hazırlayacağız, burada sizi ikna etmeye çalışmak gibi bir amacımız yoktur. İskenderun halkının ne düşündüğünü öğrenmek için buradayız.” 

CİHAN
<< Önceki Haber Kadir İnanır neyin garantisini aldı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER