Kadınları yuhalatan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi

Laçiner: Amberin Zaman ve Berkin Elvan’ın annesini meydanlarda yuhalatmak terbiyesizliktir, otoriter ve olgunlaşmamış kişiliklerin işidir.

Kadınları yuhalatan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi

Bugün TV’de yayınlanan Erkam Tufan'la Analiz programına katılan Birikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Laçiner; ülkeyi kutuplara ayırdığını ve insanları ötekileştirdiğini söylediği Başbakan Erdoğan hakkında ağır konuştu
 
'YUHALATMAK OLGUNLAŞMAMIŞ KİŞİLİKLERİN İŞİDİR'
Gazeteci Amberin Zaman’ın söylediği bir söz üzerine Erdoğan tarafından meydanlarda yuhalatılmasına değinen Laçiner, Başbakan'ın meydanlarda insanları özellikle de kadınları ağza alınmayacak ve aşağılayıcı sözlerle eleştirdiğini söyledi.Laçiner,'Amberin Zaman ve Berkin Elvan’ın annesini meydanlarda yuhalatmak terbiyesizliktir, otoriter ve olgunlaşmamış kişiliklerin işidir’ dedi. Yapılan hakaretleri alkışlayanların da ahlaki yönden zayıf olduklarını belirten Laçiner 'Erdoğan’ı Türkiye’nin ahlaken en alt, moral olarak ve insani kaliteler bakımından ortanın altında olan kesimler alkışlıyor.' ifadesini kullandı.

'ERDOĞAN İÇİN ÖLDÜRDÜM'
'Toplumu gaza getirebilecek laflar ediyorsunuz. Mesela geçenlerde adamın biri çıktı sen cemaattensin  diye birini öldürdü. Ve 'ben bunu Başbakan Erdoğan için yaptım' dedi. Bu bir kadın gazeteci birisi kalkıp bir şey yapsa bizim başbakanımız hiçbir suçluluk hissi duymayacak. Kendisine çıkar sağlayacağını düşündüğü herhangi bir yöntemi kullanmakta hiçbir tereddüttü yok. Bunu da artık bilelim Türkiye’nin böyle bir gerçekliği var’ 

'ERMENİ YAZARLARA EDEBİM MÜSAADE ETMİYOR'
Laçiner, katıldığı bir televizyon programında ‘Afedersiniz Ermeni dediler’  sözünden sonra Erdoğan’ın özür dilememesine ve AKP medyasındaki Ermeni yazarların ise Başbakan’ı savunmaya çalışmalarına sert çıktı. Laçiner, ‘Böyle bir laf etmiş bir insan aradan günler geçmesine rağmen kusura bakmayın ağzımdan istemeyerek kaçtı demiyor. Bunu demek bir erdemdir. Ak Parti medyasında yazan Ermeni kalemler de bunu tevil edeceğim diye parende atıyorlar böylede ilginç bir durum var. Onlar kendilerine yakıştırdılar böyle bir şeyi. İnsanlar bunun ne anlama geldiğini böyle tavırlara ne denmesi gerektiğini biliyorlar. Benim edebim müsaade etmiyor bunu söylemeye' dedi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Kadınları yuhalatan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER