'İtinayla cımbızlanan' röportaj komedisi güldürdü

Dursun Çiçek havuz medyasına röportaj verdi, sadece Başbakan'ı övdüğü kısımlar haber olunca kızı hem isyan etti, hem de 'bir daha yandaşa röportaj yok' dedi.

'İtinayla cımbızlanan' röportaj komedisi güldürdü

Kamuoyunda çokça tartışılan ve millete komplo belgesi olarak bilinen irticayla mücadele eylem planında ıslak imzası bulunan, Balyoz davası sanığıyken Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali tespiti ile hapishaneden tahliye edilen Dursun Çiçek yandaş televizyona konuştu. Ahaber TV'ye röportaj veren, ancak sözlerinden sadece hükümet ve Başbakan güzellemeleri haber yapılan Dursun Çiçek'in avukatı ve kızı İrem Çiçek Twitter'dan isyan etti. 

CIMBIZLAYINCA ORTAYA BAŞBAKAN'A DUACI DURSUN ÇİÇEK ÇIKTI

Havuz medyasından A Haber TV, kendisine konuşan Çiçek'in sözlerini itinayla cımbızlayarak, sadece Başbakan'ı övdüğü, takdir ettiği, Erdoğan'ın 17 Aralık'taki darbe girişimini ne kadar mahirce bertaraf ettiğini öne çıkardığı bir haber hazırladı. Yandaş gazeteler ve internet sitelerinin de haberi alıntılamasıyla ortaya ''Çiçek'in ilk sözü Başbakan Erdoğan'a teşekkür etmek oldu. 17 Aralık yolsuzluk soruşturması hükümete yönelik bir darbe girişimidir'' şeklinde propaganda bülteni çıktı.

Röportajın tek tarafa yontulmuş halini gören kızı ve avukatı İrem Çiçek ise twitter hesabından şu sözlerle isyan etti:
''Kes yapıştır yöntemlerinden anlıyorum ki yandaş medyaya röportaj büyük hata. Herşey bir tecrübe. Bir daha program için beni aramaları zaman kaybı olur''

İşte Çiçek'in o tweetleri:
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber 'İtinayla cımbızlanan' röportaj komedisi güldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER