İSKİ'nin personeline gönderdiği mail pes dedirtti

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açılışını yapacağı metro açılışıyla ilgili personeline mail gönderdi.

İSKİ'nin personeline gönderdiği mail pes dedirtti

Maildeki, “Tüm daire başkanları, müdürler ve şeflerin personeliyle birlikte katılmaları gerekmektedir. Ulaşım, servislerle sağlanacaktır.” ifadesi dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Pazar günü Aksaray-Yenikapı metro hattının açılışına katılacak. İSKİ de açılışa katılımı zorunlu kılan bir maili personeliyle paylaştı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ünsal Kesik tarafından gönderilen mailde, “İstanbul’u dünyanın en uzun raylı sistem ağına sahip ikinci kent yapmak için yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi daha önce açıklandığı üzere 2019 yılında 430 km, 2019 sonrasında ise 776 km uzunluğunda modern metro ağı hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Aksaray-Yenikapı Metro Hattının açılması ile birlikte İstanbul’daki tüm raylı sistemler birbirine bağlanacaktır.” denildi.

“Bu vesileyle açılış törenine tüm daire başkanları, müdürler ve şeflerin personeliyle birlikte katılmaları gerekmektedir.” ifadesinin dikkat çektiği mailde, personelin açılış alanına servislerle götürüleceği, katılımcı listesinin ise bugün mesai bitimine kadar yönetime bildirilmesi gerektiği ifade edildi. CİHAN


İSKİ'den davetiye açıklaması: Zorlama yok
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ), Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından pazar günü yapılacak Aksaray - Yenikapı metro hattı açılışına katılma noktasında personele herhangi bir zorlamada bulunulmadığı bildirildi. İSKİ'den yapılan açıklamada, bugün bazı medya organlarında kurumun iç duyurusuyla ilgili haberler yayımlandığı belirtildi. İstanbul'un en önemli sorunlarından birinin ulaşım olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  "Bu noktada atılmış en önemli yatırımlardan birisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aksaray - Yenikapı metro hattıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp hizmete açılacak olan, İstanbul'un tüm raylı sistemlerinin birbirine entegre olmasını sağlayan böylesine büyük ve önemli bir projenin sevinç ve kıvancının tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli ve halkımızla paylaşabilmek adına katılımın kolaylaşması ve teşvik edilmesi amacıyla kurum içi bir duyuru yapılmıştır.
Kurumumuzca söz konusu açılışa katılma noktasında herhangi bir zorlama bulunmamakta olup, personelimizin tören alanına kolay ulaşımını temin etmek gayesiyle birim bazında katılabilecek personel sayısının bildirilmesi ve bu doğrultuda gerekli servis organizasyonunun yapılabilmesi için bir duyuru yapılmıştır. Söz konusu kurum içi duyurumuzun bazı medya organlarında maksatlı olarak farklı şekilde haberleştirilmesi manidardır."


Görselin büyük halini görmek için tıklayınız

<< Önceki Haber İSKİ'nin personeline gönderdiği mail pes dedirtti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER