Hırsızlar bunu da yaptı!

Konya’nın Meram ilçesinde yaşananlar kameralara böyle yansıdı... Pes dedirten olay...

Hırsızlar bunu da yaptı!

Konya’nın merkeze bağlı Meram ilçesinde gerçekleşen olayda yardım kutularını çalan hırsız kameraya yakalandı. Görüntülerde arkadaşıyla beraber markete giren hırsız, arkadaşının kasada duran market çalışanının dikkatini dağıtmasını sağlayarak yarım kutuyu almak için uzanıyor fakat ilk seferde başarılı olamıyor. Daha sonraki ikinci denemesinde başarılı olan hırsız, uzanıp aldığı kutuyu ceketinin altına saklayarak marketten arkadaşıyla çıkıyor. Aynı kişi bu kez bir eczaneye arkadaşı olmadan giriyor ve eczane çalışanından bir şey istiyor. Eczane çalışanın arkasını dönüp rafları kontrol etmesini fırsat bilen hırsız, masa üstünde duran bilgisayarın yanındaki yardım kutusunu yine aynı yöntemle çalışana fark ettirmeden montunun altına saklıyor ve daha sonra eczaneden çıkıyor.

 Eczane ve markette bulunan, çeşitli derneklere ait yardım kutularının çalındığı haberini alan polisler, kamera kayıtlarını inceleyerek kişinin eşgalini belirledi. Bütün polis ekiplerine dağıtılan fotoğraflarla beraber zanlıyı arama çalışmaları başlatıldı.

Güven timleri Aziziye caddesi üzerinde dolaşan bir kişinin üzerindeki montun kameradaki zanlının montuna benzediğini fark etti. Durum üzerine takibe alınan o kişinin daha önceden de hırsızlık yaptığından dolayı polisler tarafından da tanınan Mustafa K(19) olduğu anlaşıldı. Polisler tarafından yakalanan şüpheli, ifadesinin alınması için Konya Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.



<< Önceki Haber Hırsızlar bunu da yaptı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER