Hakan Şükür Takvim'in kurgu haberiyle dalga geçti

Takvim Gazetesi'nin bugün Hakan Şükür'le ilgili olarak manşetten verdiği 'Şükür mesajı - Pensilvanya'dan mesajınız var abiler'' isimli asılsız ve kurmaca haberine, Hakan Şükür'den jet cevap geldi.

Hakan Şükür Takvim'in kurgu haberiyle dalga geçti

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası hizmet camiası ve çeşitli iş adamları hakkında her gün yeni bir yalan ve iftira haber yapmaktan bıkmayan Takvim gazetesi, bugün de Hakan Şükür ile ilgili kurmaca bir haber yayınladı. 
Habere göre ABD'de Hocaefendi ile görüşen Şükür, getirdiği özel talimatları (!) iş adamlarına iletiyor. Takip ettikleri Şükür'ün bir AVM çıkışı fotoğraflarını çeken ve bunu özel talimatları iş adamlarına götürmenin delili sayan gazete bol komplo teorileri sosuna batırdığı haberini manşete çekmekte sakınca görmüyor.

ŞÜKÜR TWİTTER'DAN DALGA GEÇTİ

Hakan Şükür Takvim Gazetesi'nin haberiyle ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklamada bulundu. 'Bu tetikci gazetenin sahibi değil miydi; 'biz bu milletin...' diye küfreden. Elhamdülillah; küfreden değil, şükreden olduk.' diyen Şükür, yapılan bu yalan haberle avukatlarının ilgileneceğini belirtti. 

Haberde geçen 'Pensilvanya'dan talimat' ifadesinin habercilikle bağdaşmadığını ve şaibeli bir gazetenin haberine itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Şükür, 'Bu arada iş adamlarına talimat vermeyi siz çok iyi bilirsiniz... Hemde tansiyon hoplatanından...)' şeklinde cevap verdi. 

İşte Hakan Şükür'ün o tweetleri;




<< Önceki Haber Hakan Şükür Takvim'in kurgu haberiyle dalga geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER