Gizemli toplantının tanıdık simaları - Foto

ETÖ 10. dalga operasyonlarında gözaltına alınan Tuncer Kılınç'a sorulan bir soru ile gündeme gelen Encümen-i Daniş bugün bir kez daha toplandı.

Gizemli toplantının tanıdık simaları - Foto

Moda Deniz Kulübü'nde yapılan toplantıya eski Bakan Cahit Aral, eski Büyükelçi Tahir Alaçan, Emekli Büyükelçi Emre Gönensay, Emekli Büyükelçi Prof. Dr. Sefa Reisoğlu, eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, eski Kültür Bakanı İlhan Evliyaoğlu, eski MİT Müsteşarı Köksal Sönmez, eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Org.neral Aytaç Yalman, eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. Necdet Üruğ, Nahit Özgür, eski Genelkurmay Başkanı emekli Org.Hüseyin Kıvrıkoğlu, eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. İsmail Hakkı Karadayı, eski TBMM Başkanı Necmettin Karaduman aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

İŞTE ENCÜMEN-İ DANİŞ'E KATILANLAR

Toplantının ardından üyeler herhangi bir açıklama yapmadı. Encümen-i Daniş Başkanı Necmettin Karaduman, toplantıda nelerin ele alındığı konusunda kısa bir bilgi verdi. Karaduman, "Arkadaşlara medyaya yaptığım açıklamalarla ilgili bilgi verdim. Filistin meselesi konuşuldu. Diğer konu olarak da Obama'nın başkan seçilmesini değerlendirdik" dedi.
<< Önceki Haber Gizemli toplantının tanıdık simaları - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER