Gaziantep'in güzellikleri Ankara'ya taşınıyor

Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında 'Kadim Kent Gaziantep Dünya Kenti Başkent'te' organizasyonu düzenlenecek.

Gaziantep'in güzellikleri Ankara'ya taşınıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılacağı belirtilen etkinlikte; Gaziantep'e ait özellikler tanıtılacak. 

Gaziantep’in sosyal, ekonomik, kültür ve turizm değerleriyle tanıtılacağı Kadim Kent Gazi Antep Dünya Kenti Başkent’te buluşmasında, çevre ilçeleri ile birlikte şehrin marka değerinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Organizasyonda birçok üretici ve girişimci, potansiyel hedef kitleye en etkin ve hızlı yoldan ulaşacak. Katılımcılar, organizasyon süresince ürün, hizmet ve değerlerin ön plana çıkarılmasına yönelik dikkat çekici aktivitelerle tanıtım faaliyeti yapacak. 

Etkinlikler kapsamında Gaziantep yöresine ait türkü ve şarkılarla bezenmiş Türk halk müziği ve Türk sanat müziği konserleri verilecek. Ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak müzik dinletileri ve halk oyunları gösterilerinin yapılacağı organizasyon çerçevesinde birbirinden renkli çok çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek. Gaziantep’in baklavası, fıstığı ve kebaplarının da yer alacağı 'Gaziantep Günleri'nde Ankaralılara nefis bir ziyafet sunulacak.
<< Önceki Haber Gaziantep'in güzellikleri Ankara'ya taşınıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER