Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı saat kaçta? 2013

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu, Süper Lig'in 27. hafta maçı maçı saat kaçta oynanacak?

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı saat kaçta? 2013

Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu arasındaki, Süper Lig'in 27. hafta maçı saat 19:00'da başlayacak...

Galatasaray Lig Tarihi Boyunca Sahasında Mersin İdman Yurdu’na Yenilmedi. 
Galatasaray lig tarihi boyunca sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında yenilmedi. Oynanan 12 maçta 9 kez kazanan Galatasaray 3 kez de beraberlik aldı. Toplamda iki takım 23 kez karşılaşırken 12 kez Galatasaray galip geldi 10 maç berabere bitti, 3 kez Mersin İdman Yurdu sahadan galip ayrıldı. 

Galatasaray Bu Sezon Avrupa Kupası Maçlarının Ertesinde Lig Maçı Kaybetmedi. ( 6 Galibiyet 2 Beraberlik )
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının dönüşünde lig maçı kaybetmedi. Oynanan 8 maçın 6 tanesini kazanan Galatasaray 2 maçta berabere kalıp puan yitirdi. Manchester United deplasmanın ardından Akhisar Belediyespor’u 3-0 yenen Galatasaray, Braga’ya sahasında 2-0 kaybettikten sonra Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray sahasında Cluj beraberliğinin ardından Kayserispor’u 3-0 yenmiş, deplasmanda Cluj galibiyetinin ardından Mersin İ.Yurdu ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, Manchester United galibiyetinin ardından deplasmanda S.B.Elazığspor’u 1-0 ve Braga galibiyetinin ardından Sivasspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Galatasaray sahasında Schalke 04 karşısında 1-1 berabere kaldıktan sonra lig maçında Orduspor’u 4-2, deplasmanda 3-2 yendikten sonra Kayserispor’u 3-1 yendi. 

Galatasaray Bu Sezon Süper Lig’de İlk Yarısını Önde Geçtiği 12 Maçı da Galip Bitirdi.
Galatasaray bu sezon Süper Lig’de oynadığı 27 maçta 12 kez ilk yarıyı önde geçti. Galatasaray ilk yarısını galip bitirdiği 12 maçta da galibiyet aldı. Galatasaray ilk yarısını berabere bitirdiği 11 maçta 2 galibiyet 7 beraberlik 2 yenilgi alırken ilk yarısını geride kapattığı 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. 

Mersin İdman Yurdu Son 8 Maçında Sadece 2 Puan Aldı.
Süper Lig’in 19.haftasında sahasında Sivasspor’u 3-0 yenen Mersin İdman Yurdu daha sonra galibiyet alamadı. Son 8 haftada sadece 2 beraberlik alan diğer maçlarını kaybeden Mersin İdman Yurdu 6 gol atıp 14 gol yedi

Mersin İdman Yurdu, Süper Lig’de Bu Sezon Deplasmanda Galibiyet Alamadı.  ( Deplasmanda Ligin En Kötü Takımı )
Mersin İdman Yurdu bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 5 beraberlik 9 yenilgi aldı ve hiç kazanamadı. Mersin İdman Yurdu 5 puanla bu sezon deplasmanda en başarısız takım oldu. Son deplasman galibiyetini geçen sezon 28.haftada Trabzonspor karşısında 3-2’lik skorla elde eden Mersin İdman Yurdu daha sonra Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 17 maçta 5 beraberlik 12 yenilgi aldı ve galip gelemedi. 

Mert Nobre, Kariyeri Boyunca Galatasaray’a 8 Gol Attı. ( 6 Süper Lig, 1 Süper Kupa, 1 Özel Maç)
Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu formaları giyen Mert Nobre, Galatasaray’a karşı 6 tanesi lig maçlarında olmak üzere toplam 8 gol attı. Galatasaray’a karşı Fenerbahçe formasıyla 3 gol, Beşiktaş formasıyla 4 gol atan Nobre bu sezon Mersin İdman Yurdu formasıyla 1 gol attı.

Süper Lig’in Bu Sezon En Çok Kafa Golü Atan Oyuncusu Mert Nobre.  
Mersin İdman Yurdu takımından Mert Nobre bu sezon Süper Lig’de en çok kafa golü atan oyuncu oldu. Nobre 13 golünün 6 tanesini kafa vuruşlarıyla kaydetti. Nobre, Süper Lig kariyerinin en golcü 3.sezonuna ulaştı. 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında Fenerbahçe forması altında 17’şer gol atan Nobre diğer sezonlarında en fazla 12 gol atmıştı. 

<< Önceki Haber Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı saat kaçta? 2013 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER