Galatasaray - Gençlerbirliği maçı ne zaman?

Galatasaray Arena'da Gençlerbirliği'ni konuk ediyor

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı ne zaman?

Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Bu müsabakayı 19.30'dan itibaren Samanyoluhaber.com'dan canlı takip edebilirsiniz

Ligdeki son maçında deplasmanda Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalarak 3 maç sonra puan kaybeden sarı-kırmızılı takım, başkent temsilcisi ile oynayacağı mücadeleyi kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor. ''Cim Bom'' ayrıca, Gençlerbirliği karşısında alacağı 3 puanla, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında önümüzdeki hafta içinde Schalke 04 ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Almanya'ya moralli gitmek istiyor.

Galatasaray'da, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 3 maç ceza verdiği teknik direktör Fatih Terim, Eskişehirpor maçından sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında da takımının başında bulunamayacak. Sarı-kırmızılı ekip, bir maçlık cezası biten antrenör Hasan Şaş yönetiminde mücadeleye çıkacak.

Aslan'da, Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Felipe Melo da karşılaşmada görev yapamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba'nın ise kulübede olması bekleniyor.

Gençlerbirliği'nde ise Hurşut Meriç, Cem Can ve Ermin Zec'in lidere karşı sahada olmayacağı açıklandı.

Muhtemeler 11'ler 

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Gökhan Zan, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Burak, Umut Bulut

Gençlerbirliği: Ramazan, Serkan, Kulusic, Aykut, Tosic, Tomic, Azofeifa, Özgür, Petrovic, Jimmy Durmaz, Vleminckx
<< Önceki Haber Galatasaray - Gençlerbirliği maçı ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER