Fuat Avni manşetleriyle ilgili skandal gerçek

Twitter fenomeni Fuat Avni üzerinden Hizmet Camiası, Emre Uslu ve CHP ile bağlantı kurmaya çalışarak skandal iftiralara imza atan havuz medyasının komplosu deşifre oldu.

Fuat Avni manşetleriyle ilgili skandal gerçek

Star, Akşam ve Güneş son birkaç gündür Twitter fenomeni Fuat Avni’nin Emre Uslu olduğunu iddia ederek bir dizi yalan habere imza attı. Kim tarafından yönlendirildiği meçhul olan üç gazete, aynı anda aynı yalan haberi özel haber şeklinde sundu. Ancak amatörce yapılan iftira mahiyetli haberin sıvası bir bir dökülmeye başladı. Bugün Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, madde madde üç gazetenin haberinin yalan olduğunu ispat etmişti.

Fuat Avni ile mesajlaştığı iddia edilen KOTİLAJİ ve DUSTLASTT hesapları dün açılmış!


Üç kafadar gazetenin eline yüzüne bulaştırdığı yalan haberi kökünden çürütecek yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Fuat Avni’nin yazar Emre Uslu olduğunu öne süren Star, Akşam, Güneş üçlüsü Avni’nin direk mesajlarına ulaştığını iddia etmiş; Uslu’nun bu yolla güya emniyet içinde olanKOTİLAJİ ve DUSTLASTT rumuzlu polislerle 30 Mart yerel seçimleri öncesi Twitter yazışmalarını ele geçirmiş. Dananın kuyruğu tam da burada kopuyor. Çünkü KOTİLAJİ ve DUSTLASTT rumuzlu Twitter adreslerinin daha dün açıldığı ortaya çıktı.

http://www.gaddag.com adlı Twitter kullanıcısı sorgulama internet sitesi üzerinden sorgulanan iki kullanıcının dün gece açıldığı ortaya çıktı. Yapılan sorgulamada, KOTİLAJİ adlı kullanıcının dün gece (18 Şubat 2015) saat 00.59’da; DUSTLASTT rumuzlu kullanıcısı ise iki dakika sonra yani saat 01:01’de açıldığı belirlendi.
Yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar!

Daha önce “okuyucularının aklıyla alay ediyorlar” diye eleştirilen yandaş medyanın meğer idrak terazisi bu kadar tartabiliyormuş. Türkiye, bu kadar bariz, bu denli kendini ifşa eden, aksi delillerle sabit olan yalan haberlere de ilk kez şahit oluyor. Bırakın Türkiye’yi, dünya medyasının yüz karası olmaya aday, iftiradan bıkmayan; her geçen gün bir aşağı derekeye zıplayan, ahlaksız bir habercilik anlayışıyla karşı karşıyayız.

Nereden, nasıl servis edildiği meçhul düzmece Fuat Avni haberiyle yeni bir ava çıkmış yandaş medya. Fakat ne çare? Kurduğu tuzağı unutup, baş aşağı sallanan talihsiz avcı misali yine iki büklüm kaldılar. Belli ki uydurma haberi yazmış ama Twitter’dan hesap açmayı unutmuşlar! Apar topar gece yarısı iki hesap açmışlar ki, millet sormasın nerede bu hesaplar diye…

Açtınız bari korumaya alsaydınız şu KOTİLAJİ ve DUSTLASTT adlı hesapları! Ya da bunu da beceremediniz yüzlerce trol hesabınız var. Yok muydu içlerinde Fuat Avni’yi takip eden iki kişi? Göle maya çalmadan önce Nasreddin Hoca’ya danışsaydınız bari, gerçi hoca ne yapsın; Maya bozuk maya...



<< Önceki Haber Fuat Avni manşetleriyle ilgili skandal gerçek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER