Erdoğan'ın Yasin El Kadı’yla ilgili ses kaydı iddiası!

Yasin El Kadı’nın 15 Şubat 2013 gecesi İstanbul Merter’de geçirdiği trafik kazasıyla ilgili, Başbakan Erdoğan ve Usame Kutup arasında geçtiği belirtilen ses kayıtları ortaya çıktı.

Erdoğan'ın Yasin El Kadı’yla ilgili ses kaydı iddiası!

Mısır asıllı işadamı Usame Kutub olduğu iddia edilen bir şahsın 15 Şubat 2013 gecesi İstanbul Merter’de geçirdiği trafik kazasıyla ilgili telefon görüşmeleri dün gece internete düştü.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Kutub’un olduğu iddia edilen ses kayıtlarında Kutub, kazayla ilgili bilgi veriyor. Kutub, kazada Yasin El Kadı’nın hafif yaralandığını, Başbakan’ın koruma amiri olan İbrahim Yıldız’ın ise baygın olduğunu söylüyor. Erdoğan da onları bir hastaneye yönlendiriyor ve oğlu Bilal’i yardımcı olması için gönderdiğini belirtiyor.

Hürriyet'in haberine göre, Usame Kutub, 28 Aralık 2013’te verdiği röportajda şunları söylemişti: “Bu kazadan sonra Başbakan veya yakını kimse ile görüşmedim. Ancak Başbakanımızın kazadan haberdar olduğunu ve suikast ihtimalinden dolayı tedirgin olduğunu duydum. Bence de bu normal bir kaza değildi. Suikast veya başka bir komplonun sonucuydu.”
<< Önceki Haber Erdoğan'ın Yasin El Kadı’yla ilgili ses kaydı iddiası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER