Erdoğan bu kez de Türkçe Olimpiyatları'nı hedef aldı

Başbakan Erdoğan, Erzurum'da da Hizmet Hareketi'ne hezeyan dolu ifadelerine devam etti

Erdoğan bu kez de Türkçe Olimpiyatları'nı hedef aldı

 Başbakanın; dünyanın 170 ülkesinde elemeleri yapılan, Türkçe'nin konuşulduğu yüz akımız olan Türkçe Olimpiyatları'na bile duyduğu bu nefret herkesi şaşırttı. Yerel seçim mitinglerini Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaretlerle sürdüren AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, Erzurum mitingdeki sözleriyle hezeyan dolu ifadelerine devam ederek bu kez de Türkçe Olimpiyatları'nı hedef aldı. Erdoğan, "Bundan sonra Türkçe Olimpiyatları yapamazlar. Artık bitti o iş. Bizden salon alacaklar. Geç o işleri geç. Kapandı o defter kapandı. Montajlar var, dublajlar var öyle mi. Merak etmeyin biz bunun hakkından geldik, geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kendi çocuklarını yurt dışındaki okullarda okutan Erdoğan, okullara boykot çağrısı yaptı.  Erdoğan, "Bunların okullarında okuyan yavrularınız varsa onları da alın. Devletin okulları bize yeter, hiç gerek yok" dedi.

"İNTİHAR KOMANDOSU YARGI MENSUPLARI VAR"
Yargı mensupları hakkında da çok ağır ifadeler kullanan Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "Bunların intihar komandosu yargı mensupları var. Dinliyorlar, bir de oralara işi düştüğü zaman kalkıyorlar onları da bir kapıdan alıp, öbür kapıdan bırakıyorlar"

<< Önceki Haber Erdoğan bu kez de Türkçe Olimpiyatları'nı hedef aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER