Dursun Çiçek'ten AKP kurmaylarının sözlerini aratmayan açıklama

Mahkeme kararı ile serbest bırakılan 237 Balyoz hükümlüsü arasında bulunan Dursun Çiçek, tahliyesinin ardından yaptığı konuşmada Hizmet Hareketi'ni hedef aldı.

Dursun Çiçek'ten AKP kurmaylarının sözlerini aratmayan açıklama

Dursun Çiçek cezaevinden çıkar çıkmaz Camia'yı hedef aldı. Jandarma Kriminal, Adli Tıp Kurumu, Emniyet Kriminal ve Tübitak'ın yani 4 devlet kurumunun cunta belgesi olarak adlandırılan belgenin altında Dursun Çiçek'in imzasının olduğunu tespit etmişti. Çiçek tüm bunlara rağmen gerçeği tersyüz ederek vatandaşı yanıltmaya çalıştı.  

Ergenekon ve Balyoz Darbe Girişimleri hükümlüsü Emekli Albay Dursun Çiçek cezaevinden çıktı. Bazı AKP kurmayları gibi konuştu. "İmzamı taklit ederek sahte bir planla bize kumpas kuruldu" dedi.  

ASKERİ SAVCILIK PLANIN VARLIĞINI KABUL ETMİŞTİ

Hem Balyoz hem de Ergenekon Davası'nda hüküm giyen Çiçek'in 'bize kumpas kuruldu' dediği belge Millete Komplo belgesiydi. Planın hedefinde ise AKP ve Camia vardı. O plana göre, cuntacılar masum insanların evlerine silah koyarak terörist gibi gösterecekti. Belgenin altında Dursun Çiçek'in ıslak imzası vardı. Çiçek önce iddiaları reddetti. O reddedince o imzayı, Jandarma Kriminal, Adli Tıp Kurumu, Emniyet Kriminal ve TÜBİTAK inceledi. Ve imzanın Albay Dursun Çiçek'e ait olduğunu tescilledi. Bununla ilgili raporlar devlet kurumlarında yer alıyor.

Millete Komplo Belgesi ortaya çıkınca Askeri Savcılık da planın varlığını kabul etmiş ama olayın Albay Dursun Çiçekle sınırlı münferit bir hadise olduğunu iddia etmişti.

<< Önceki Haber Dursun Çiçek'ten AKP kurmaylarının sözlerini aratmayan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER