CHP Fuat Avni'yi buldu

Bugün TV’de yayınlanan Erkam Tufan'la Analiz programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, çok tartışılan Fuat Avni konusunda düşüncelerini paylaştı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu Fuat Avni'yi buldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi çalışma grubunda değiştirmediği 2-3 kişiden bir olduğunu düşünüyoruz dedi. 

İşte Sezgin Tanrıkulu'nun programdakli dikkat çeken sözleri: 

"Fuat Avni Cumhurbaşkanın yakınlarından biri. Cumhurbaşkanının kendi çalışma ekibinden bir grubun, birisinin olduğunu tahmin ediyoruz. Öğle anlaşılıyor ki konuştuklarından ve yaptıklarından ben bunu sadece Ahmet'e söylemiştim, Ahmet'te Mehmet’e söylemiştir, hadi Mehmet'te Mustafa’ya söylemiş olsun. Bir iki üç, bu da ortaya çıktı. Bir yıldır dinlenmediklerine göre, bütün böcekler ortaya çıktığına göre, bütün adamlar değiştiğine göre değişmeyen kim var? 2-3 kişi var. Mutlaka öyle düşünüyordur. Çünkü konuştuğu konular, paylaşılan konular devletin katında, çok kozmik odalarda konuşulan konular. Operasyon yapılacak diyor üç saat sonra yada bir gün sonra operasyon yapılıyor. Hükümette şu olacak diyor iki gün sonra o oluyor. Şimdi bunları nereden biliyor? 
<< Önceki Haber CHP Fuat Avni'yi buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER