Bir Alim ve Mütefekkir olarak Hocaefendi

Algılar ve Gerçekler’de bu akşam Newyork Tımes’e makale yazması hazmedilemeyen, hangi sıfatla yazıyor diye küçümsenen “Bir Alim ve Mütefekkir olarak Hocaefendi" konuşulacak.

Bir Alim ve Mütefekkir olarak Hocaefendi

Yurtdışındaki pek çok seçkin alimin Hocaefendi hakkındaki görüşlerinin de paylaşılacağı programda, talebelerinden Ergün Çapan ve Ömer F. Şentürk’ün etraflıca değerlendirmeleri de yer alacak.

BİR ÂLİM VE MÜTEFEKKİR OLARAK HOCAEFENDİ…

Ülkemizde yaşanan hadiseler, oluşturulmaya çalışılan algılar ve yapılan tahrifatlar Kur’an ve Sünnet ışığında, Peygamber yolunun temsilcisi âlimlerin bakış açısıyla Algılar ve Gerçekler’de değerlendiriliyor.

Algılar ve Gerçekler’de bu akşam, talebelerinden Yrd. Doç. Dr. Ergün Çapan ve Ömer Faruk Şentürk, Newyork Tımes’a makâle yazması hazmedilemeyen, hangi sıfatla yazıyor diye küçümsenen “Bir âlim ve mütefekkir olarak  Hocaefendi’yi” anlatacaklar.

İslam coğrafyasından ve dünyanın pek çok farklı ülkesinden akademisyen, kanaât önderi ve ilim adamlarının Fethullah Gülen Hocaefendi hakkındaki görüş ve düşüncelerine yer verilecek olan Algılar ve Gerçekler, Cuma akşamı saat 22:35’te  canlı yayınla Mehtap TV’de…

<< Önceki Haber Bir Alim ve Mütefekkir olarak Hocaefendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER