Beşiktaş Tromsö maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bugün İstanbul'da Norveç temsilcisi Tromsö ile karşılaşıyor...

Beşiktaş Tromsö maçı hangi kanalda saat kaçta?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Marcin Borski yönetecek. Borski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Sebastian Mucha yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Stefanski. Tromsö'de rakibine 2-1 mağlup olan Beşiktaş, evinde oynayacağı maçıkazanarak, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılara Tromsö karşısında turu geçmek için 1-0'lık galibiyet yetiyor.

"Kara Kartallar", turu geçmeleri halinde, adı değiştikten sonra 3. kez UEFA AvrupaLigi'nde gruplara kalacak. Beşiktaş, tarihinde ilk kez Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Avrupa kupası maçına çıkacak. BJK İnönü Stadı'nın yıkılarak yeniden yapımı sırasında bu sezon Avrupa kupası ve derbi maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama kararı alan siyah-beyazlılar, Tromsö maçıyla bu stattaki ilk UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını oynayacak.

FERNANDES ŞÜPHESİ

Siyah-beyazlı takımın son idmanında, Kayseri Erciyesspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi olan ve salonda çalışan Manuel Fernandes yer almadı. Tedavileri devam eden Filip Holosko, Uğur Boral ve Günay Güvenç de çalışmaya katılmadı. Öte yandan, Kayseri Erciyesspor maçında başına aldığı darbe nedeniyle dün dinlendirilen kaleci Tolga Zengin ile sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı olan Ömer Şişmanoğlu, antrenmanın tamamında yer aldılar.

Beşiktaş, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

BILIC: "BÜYÜK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Slaven Bilic, takım kaptanı Tomas Sivok ile birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, "Yarın büyük bir maç oynayacağız. Sezonun şimdiye kadarki en önemli maçı. Zor bir karşılaşma olacak. İlk maçtaki performanstan, skordan ben ve oyuncularım memnun değiliz. Orada istediğimiz performansı gösteremedik" diye konuştu.

TROMSÖ TARAFTARDAN ÇEKİNMİYOR

Rövanş için konuşan Tromsö Genel Direktörü Vegard Berg Johansen, "Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda 50- 60 bin taraftara oynuyor, bu durum takımınızı etkiler mi" sorumuza "Hayır. Tribünler dolsa da bundan etkileneceklerini sanmıyorum. İlk maçta olduğu gibi yine sahaya çıkacaklar ve futbollarını oynayacaklar" yanıtını verdi.

HEDEF, GRUPLARA KALMAK

Tromsö'de rakibine 2-1 mağlup olan Beşiktaş, evinde oynayacağı maçı kazanarak, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılara Tromsö karşısında turu geçmek için 1-0'lık galibiyet yetiyor. "Kara Kartallar", turu geçmeleri halinde, adı değiştikten sonra 3. kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

OLİMPİYAT'TA İLK AVRUPA MAÇI

Beşiktaş, tarihinde ilk kez Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Avrupa kupası maçına çıkacak. BJK İnönü Stadı'nın yıkılarak yeniden yapımı sırasında bu sezon Avrupa kupası ve derbi maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama kararı alan siyah-beyazlılar, Tromsö maçıyla bu stattaki ilk UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını oynayacak.

560 GÜN SONRA İSTANBUL'DA AVRUPA MAÇI

"Kara Kartallar", Tromsö maçıyla 530 gün sonra İstanbul'da Avrupa kupası karşılaşmasına çıktı. UEFA tarafından verilen ceza nedeniyle geçen sezon Avrupa kupalarına katılamayan siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında sahasındaki son maçını 15 Mart 2012'de İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla oynadı ve 3-1 kaybetti. 

MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Tolga
Sivok
Hutchinson
Gökhan
Fernandes
Olcay

TROMSÖ
Sahlman
Koppinen
Norbye
Fojut
Kristiansen
Bendiksen
Drage
Andersen
Johansen
Pritchard
Ondrasek

STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20:30
YAYIN: Smart Spor & Samanyoluhaber.com canlı anlatım
HAKEM: Marcin Borski
<< Önceki Haber Beşiktaş Tromsö maçı hangi kanalda saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER