Bayramda huzurevindeki öğretmenleri de unutmayalım

Yayımcı Meslek Birlikleri Federasyonu (YAYFED) Başkanı ve Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat’ın, bayramda anne babalarımızı, akrabalarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederken öğretmenleri unutmayın çağrısın yankıları sürüyor.

Bayramda huzurevindeki öğretmenleri de unutmayalım


Zambak Yayınları tarafından başlatılan ‘Bu bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Zambak Yayınları personelleri, Validebağ Mustafa Necatibey Huzurevi'ndeki emektar öğretmenleri ziyaret etti. 
 
Zambak Yayınları çalışanları, Bayram Öncesi İstanbul Üsküdar'daki Validebağ Mustafa Necatibey Huzurevi'nde kalan kimsesiz ve bakıma muhtaç öğretmenleri ziyaret etti. Kimsesiz öğretmenlere ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı.  ‘Bu Bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’ adlı sorumlu marka bilinci ile başlatılan proje kapsamında  bir araya gelen Zambak Yayınları yöneticileri çiçek, çikolata ve hazırladıkları çeşitli hediyelerle  huzurevindeki öğretmenleri ziyaret ederek sohbet etme fırsatı yakaladıkları öğretmenlerden ibret verici anılar dinlediler. 
 
Ziyarete katılan Zambak Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ceylan, Genel Müdürümüz tarafından yapılan çağrıya bizlerde ‘Huzurevlerindeki öğretmenleri de unutmayın’ çağrısı ile destek vermekteyiz. Projeyi sürdürülebilir olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. ‘Bu Bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’  projemiz öğretmenlerimize duyduğumuz saygının gereğidir. Proje kapsamında öğretmenlerimizi sadece bir gün hatırlamak yerine bu çalışmayı yıl boyunca sürdürmeyi planlıyoruz. Dedi. 
 
Zambak Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ceylan, bayramda Huzurevi’ndeki emekli öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, " Bayram günlerinde buradaki büyüklerimizi ve yaşlılarımızı yalnız bırakmamalıyız. Huzurevi’nde kalanlar kendilerini ziyaret edecek, hatır soracak kişileri bekliyor. Yıllarca ülkemize hizmet etmiş emektar öğretmenlerimizi unutmak büyük vefasızlık olur" şeklinde konuştu.
 
Huzurevi sakinlerinden Mehmet Yılmaz (89),ziyarette çok özel anılarını paylaştı. “Bayramlarda eski öğrencilerim arıyor.Öğrencilerim bir yerlere gelince onlarla yeniden gençleşiyorum. Unutulmak kadar kötü bir şey yok. Okulun her zili çalışında  aklıma  öğrencilerim geliyor. Bizi  hatırladığınız  için adeta  yeniden o günlere döndüm”  diye konuştu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı.

<< Önceki Haber Bayramda huzurevindeki öğretmenleri de unutmayalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER