Bayern Münih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bayern Münih-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda? Bayern Münih-Borussia Dortmund maçı ne zaman? Bayern Münih-Borussia Dortmund maçı saati...

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final maçı yarın İngiltere’nin başkenti Londra’da oynanacak.

İki Alman ekibi Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İtalyan hakem Nicola Rizzoli’nin yöneteceği karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Rizzoli’nin yardımcılıklarını Renato Faverani ile Andrea Stefani yapacak.

25 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi'nde, Barcelona ve Real Madrid'i saf dışı bırakarak finale kalan iki Alman takımı karşı karşıya gelecek. Bayern Münih ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan final Londra'nın Wembley Stadın da oynanacak.
 
Stadın 150. yılı olması nedeniyle UEFA maçın burada oynanmasına karar verdi. Bu Wembley stadyumunda oynanan 7. final maçı olacak.  Saat 21.45'te Londra'nın Wembley Stadı'nda karşılacak iki Alman takımının maçı Star TV'den canlı yayınlanacak.
 
Kupa Almanya'ya gidecek

Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez iki Alman takımı finalde karşı karşıya geliyor. Borussia Dortmund ile Bayern Münih,  bu gece İngiltere’nin Wembley Stadındaki final karşılaşmasında, Avrupa’nın lideri olmak için kıran kırana mücadele edecek. Bayern Münih, son 4 yılda 3. kez adını finale yazdırmış durumda. Borussia Dortmund takımı ise 1997 yılındaki şampiyonluğuyla kupayı 1 kez müzesine götürebilmişti. Bu dev maçta kesin olan bir şey varsa o da Şampiyonlar Ligi kupasının bu sene Almanya’ya gideceği.
<< Önceki Haber Bayern Münih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER