Başbakan'ın hedef aldığı hakim konuştu

Başbakan Erdoğan'ın hedef gösterdiği Adana'da tahliye kararını veren hakim Hacı Hüseyin Bolat tahliye kararlarına ilişkin konuştu.

Başbakan'ın hedef aldığı hakim konuştu

“Devletin koridorlarından çeteleri nasıl kovduysak, adliye koridorlarından da o şebekeleri temizleyeceğiz” diyen Başbakan Erdoğan'a, Adana'da tahliye kararını veren hakim Hacı Hüseyin Bolat cevap verdi: "Hakimler kararlarıyla konuşur. Olması gereken buydu. Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin"

Adana'da durdurulan MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında 2 Emniyet Şube Müdürü'nün de olduğu 6 polis tutuklanmıştı. Ancak polisler nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Başbakan Erdoğan, dün Meclis'te parti grubu toplantısında tahliye kararını veren hakimi sert sözlerle eleştirdi.  Erdoğan, gazete kupürleriyle tutuklanan güvenlik güçlerini serbest bırakan mahkeme heyetine ‘çeteci ve hain’ yaftası vurdu ve savaş ilan etti: “Devletin koridorlarından çeteleri nasıl temizlediysek, adliye koridorlarından da temizleyeceğiz.” 

TAHLİYE KARARI VEREN HAKİM KONUŞTU
Başbakan'ın sözünü ettiği Hakim Hacı Hüseyin Bolat, Artı Bir TV'ye konuştu. Artı Bir'in haberine göre, Bolat, "Hakimler kararlarıyla konuşur. Olması gereken buydu. Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin" dedi.
<< Önceki Haber Başbakan'ın hedef aldığı hakim konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER