Başbakan Erdoğan ve oğluna ait olduğu iddia edilen yeni ses kaydı!

Türkiye, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen telefon görüşmesini konuşurken, yeni bir ses kaydı daha ortaya çıktı.


Bu  ses kaydı da  yine Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan oldukları iddia edilen iki kişi arasında geçiyor ve bir işadamından bahisle ''kucağımıza düşecekler merak etme" cümleleri dikkat çekiyor.

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan oldukları iddia edilen iki kişi arasında geçtiği iddia edilen yeni bir telefon görüşmesi daha internete düştü. İkinci telefon görüşmesinde işadamı S.A'ın ismi geçiyor. Konuşmada, Petrol ve doğalgaz ticareti yaptığı öne sürülen S.A'ın, yapacağı para transferinden bahsediliyor. İddiaya göre bu para tam 10 milyon dolar..

Bilal Erdoğan: Dün sıtkı bey geldi. Ondan sonra işte bir türlü işte böyle doğru bir şekilde transfer işlemini yapamadığını bir 10 (milyon dolar) filan olduğunu şimdiye kadar birikenin... Ondan sonra onu istediğimiz zaman verebileceğini bu şekilde devam edeceğini falan

R. Tayyip Erdoğan: Sakın alma sakın alma

Bilal Erdoğan: Ben almayacağım zaten de ne yapacağız şimdi

R. Tayyip Erdoğan: Yok yok hayır hayır alma kendisi bize ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin. 

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu ileri sürülen ses, İşadamı A'ın söz verdiği parayı başka işadamları gibi getirmesini istiyor ve sözlerini "Kucağımıza düşecekler merak etme" diye bitiriyor.

R. Tayyip Erdoğan: Getirmeyecekse gerek yok. Başkaları getiriyor da o niye getiremiyor? Laf mı. Bunlar ne zannediyor bu işi ya. Ama şimdi düşüyorlar. Kucağımıza düşecekler merak etme.

Bilal Erdoğan: Tamam babacığım

<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan ve oğluna ait olduğu iddia edilen yeni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER