Bakanın yüzüne telefonu kapattı

Bir iletişim firması tarafından Trabzon'da kurulan çağrı merkezinde telefonları bakan açınca ilginç diyaloglar yaşandı.

Bakanın yüzüne telefonu kapattı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Trabzon'da bir telekomünikasyon şirketinin Global Bilgi Merkezi'nin açılışına katıldı. Daha sonra çağrı merkezini ziyaret eden Bakan Yıldırım, 2 müşterinin telefonuna cevap verdi. Bakan Yıldırım ile görüştüğünün farkında olmayan bir vatandaş, 'bu nasıl merkez' diyerek telefonu kapattı. Daha sonra arayan bir gençle bir süre görüşen Bakan Yıldırım, 'Ulaştırma Bakanı hakkında bir fikrin var mı?' sorusuna 'yok' yanıtı alınca 'iyi ne kadar güzel' demesi gülüşmelere sebep oldu.


Bakan Yıldırım ile müşteriler arasında geçen diyaloglar; 
        
Bakan Yıldırım, 'Alo iyi günler, ben Binali kiminle görüşüyorum, nasıl yardımcı olabilirim. Turkcell merkezinden arıyorum. Buyrun dinliyorum. Turkcell, Turkcell buyrun. Hattınız faturalı... Bu nasıl Turkcell hizmeti deme kardeşim... Ben önce sizi tanıyayım kiminle görüşüyorum. Kusura bakma samimiyetten böyle konuşuyorum' dedi. 
                
Yıldırım, görüşme sırasında konuşmasından dolayı müşterinin telefonu kapattığını belirterek, 'Adam bu nasıl hizmettir, nasıl konuşuyorsun diyerek kapattı' dedi. 
         
Bartınlı oturduğunu söyleyen diğer bir müşteriye Yıldırım'ın, 'Son zamanlardan Bartın'a gittin mi. Ama bak git orada çok güzel yollar yaptık. Amasya'ya doğru tünel yaptık. Mutlaka gitmeni tavsiye ederim. Sen gençturkcell'e geçeceksin. şimdi ne alaka diyeceksin ama ben açıklayayım. Ben Trabzon'da çağrı merkezi açılışı yaptım, senin çağrını da ben karşıladım. Ulaştırma Bakanı hakkında bir fikrin var mı?' sorusuna 'yok' cevabı alınca 'iyi ne kadar güzel' demesi yanındakilerle birlikte gülüşmelere sebep oldu. 
<< Önceki Haber Bakanın yüzüne telefonu kapattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER