Az kalsın bir polisi daha öldürüyorlardı

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırısını protesto şeklinde ortaya çıkan eylemlerin ardı arkası kesilmiyor.

Az kalsın bir polisi daha öldürüyorlardı

Türkiye geneline yayılan eylemlerde 2 şehit verdiğimiz olaylarda, bir çok il ve ilçe merkezinde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, gözü dönen PKK terör örgütü yandaşları bugünde boş durmadı. Polise molotof ve havaifişeklerle saldıran örgüt yandaşları bir polisi de yaraladı.

OLAYLARA MOLOTOF TAŞIYAN ARAÇ
Olay bugün 14:30 sıralarında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana geldi. Kobani’ye yönelik IŞİD saldırılarını protesto eden grup tarafından güvenlik amacıyla Oslo kavşağında bekleme yapan polis ekiplerine yönelik havaifişek, molotof ve EYP (El Yapımı Patlayıcı) ile saldırı düzenlendi.

Bir aracın gösteri yapan eylemci gruba molotof taşıdığı yönünde haber merkezine yapılan ihbar sonrası güvenlik güçleri süpheli aracı yakalamak üzere İpekyolu caddesinde yol kapama uygulaması yaptı. Şüpheli aracın uygulamaya takıldığı esnada geri kaçmaya çalışması üzerine aşayiş şube ekiplerince dur ihtarı çekildi.

DUR İHTARINA UYMAYIP POLİSİ EZDİ!
Dur ihtarına uymayan araca Polis ateş açtı. Vatan Oğuz isimli şahsın kullandığı araç kaçarken polis memuruna çarparak üzerinden geçti.

İki bacağı kırılan ve kafatasında kırık olduğu belirtilen polis memuru Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan polis memuru Askeri Helikopter ile Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Gözaltına alınan Vatan Oğuz’un Yüksekova ilçesindeki Askeri birliklerin elektrik işlerini tamir ettiği ve aracın da çalıştığı elektrik şirketine ait olduğu ortaya çıktı.
<< Önceki Haber Az kalsın bir polisi daha öldürüyorlardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER