Apartman dairesinden çıkanlara inanamayacaksınız

Komşular korkudan sesini çıkartamıyordu, eve operasyon düzenlendi.. İşte evden çıkanlar!

Apartman dairesinden çıkanlara inanamayacaksınız

 BAKIRKÖY’ün merkezinde Kartaltepe Mahallesi Filiz Sokak’ta bir apartman dairesinde Bakırköy 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nin aldığı arama kararıyla operasyon yapan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 5 Nisan’da yaptığı aramada 23 köpek karşılaştı. Köpekler muhafaza edilmek için Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne verildi.


Gerçekleştirilen operasyonda 11 adet yetişkin yetişkin erkek, 4 adet yetişkin dişi ve 8 adet yavru Alman Kurdu köpeklere, ev sahibi Ö.Y., ve Kartaltepe Mahalle Muhtarı Yılmaz Ufuk’un nezaretinde 5271 sayılı CMK 127/1 maddesi gereğince el konuldu.



Hayvanları Koruma Kanunu’nun 5’inci maddesinin a ve b bendine göre hayvan hakları ihlali tutanaklarında 7-8 adet köpek beslediği tespit edildiği, son çalışmada ise 23 adet köpek olduğu görüldüğünden Ö.Y.’nin köpekleri dairesinde yavrulattığı ifade edildi.

Yetkililer daireye girildiğinde insan, hayvan ve çevre sağlığını olumsuz bir şekilde tehdit edecek hayvan pisliği ve kokunun olduğu , kullanılamaz durumdaki eşyaların alındığı, temizliğin yapıldığı, dezenfektasyon ve haşerelere karşı tüm ilaçlama yapıldığını söylediler. Ayrıca Emniyetçe yapılan aramada ise herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı ifade edildi.

Öte yandan adının verilmesini istemeyen Ö.Y.’nin komşuları daireden aylardır çok kötü kokular geldiğini, Ö.Y.’nin korkusundan resmi başvuru yapamadıklarını ifade ettiler.
<< Önceki Haber Apartman dairesinden çıkanlara inanamayacaksınız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER