Ali Koç, Fenerbahçe'nin başına geçecek mi?

Fenerbahçe camiasının önde gelen derneklerinden biri olan 1907 Fenerbahçe Derneği, önceki akşam üyeleriyle çok önemli bir zirve gerçekleştirdi...

Ali Koç, Fenerbahçe'nin başına geçecek mi?

Toplantıda üyelerin 2 Kasım’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulla ilgili olarak düşünceleri sorulurken, “Nasıl bir başkanın olmasını istiyorsunuz?” sorusu gündeme getirildi. Bunun yanı sıra kulübün genel görüntüsü ve yönetimin çalışmaları da bu toplantıda masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Hiç kuşkusuz gecenin en önemli konuşması 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başkanlığını yapan Ali Koç’tan geldi. Koç, “Başkanlığa adaylığını koyacakmı?” ve de “Herhangi bir yönetim kurulunda yer alacakmı?” şeklindeki sorulara son noktayı koydu.

2015’İ AÇIK BIRAKTI 
Habertürk'ün haberine göre; Özellikle başkan Aziz Yıldırım, yeni oluşturacağı yönetim kurulu listesinde Ali Koç’a yeniden görev vermek istiyordu. 1907 Fenerbahçe Derneği toplantısında Koç’un, “Şu anda ne başkan adayıyım ne de başka bir başkanın yönetim kurulunda yer alacağım. 2015 yılındaki olağan genel kurula kadar böyle bir şeyi düşünmüyorum. O zaman ise duruma bakıp bir karar vereceğim” dediği öğrenildi. Bu arada İbrahim Kefeli’ninAziz Yıldırım’ın desteklenmesi lazım” sözlerine tepki gösteren bir üyenin, “Senin bulunduğun yerde olmak istemiyorum” diyerek toplantıyı terk ettiği belirtildi.

<< Önceki Haber Ali Koç, Fenerbahçe'nin başına geçecek mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER