Ahmet Atakan'ın ölüm sebebi belli oldu!

Hatay'da yapılan eylemlerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın otopsi raporu belli oldu.

Hatay'da ölen Ahmet Atakan'ın düşme anı!

Ankara'daki ODTÜ'de bağlı arazideki yol çalışmaları yüzünden çıkan protestolara destek için, Hatay'da yapılan eylemlerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın otopsi raporu belli oldu.

AHMET ATAKAN'IN OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI
Polisin attığı gaz kapsülü yüzünden hayatını kaybettiği iddia edilen Ahmet Atakan'ın otopsi raporunda, "Yüksekten düşmeye bağlı omurilikten kırık, iç organlarında parçalanma var" ifadeleri kullanıldı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA
Adalet Bakanı Başdanışmanı Adnan Boynukara Twitter'daki mesajında "Ahmet Atakan'ın otopsi işlemi tamamlanmış ve şuanki verilere göre ölüm sebebi yüksekten düşmeye bağlı ölüm olarak açıklanıyor" dedi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA
Emniyet'ten gelen açıklamada şöyle denildi: "Hatay'da Ahmet Atakan'ın ölümü sırasında müdahale yoktu"

OTOPSİYE GİREN DOKTOR : "DÜŞMEDİ" KANAATİNDE
Hatay Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk otopsisine giren Hatay Tabip Odası Başkanı Selim Matkap ise 'düşme' iddiasını reddediyor. 

Ön otopsiye katılan doktor şu açıklamayı yaptı;  
“Atakan’ın vücudunda yüksek bir binanın üzerinden düştüğünü ispatlayan bir bulguya rastlamadık. Kemiklerde, bacağında, kolunda kırık yoktu. Kafasında künt travma olarak tabir edilen çökme kırığı ve morarma vardı. Ölüm sebebi bunlardan biri. Bunlarla ‘yüksekten düştü’ diye açıklama yapılamaz."


<< Önceki Haber Ahmet Atakan'ın ölüm sebebi belli oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER