Adalet Ağaoğlu'nun eşi de dolandırıldı

Yazar Adalet Ağaoğlu'nun yüksek mühendis eşi Halim Ağaoğlu da Canan Karatay gibi dolandırıldı.

Adalet Ağaoğlu'nun eşi de dolandırıldı

Ünlü yazar Adalet Ağaoğlu’nun eşi Yüksek Mühendis Halim Ağaoğlu, telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerce dolandırıldı.

Dolandırıcılar cep telefonuyla ulaştıkları Halim Ağaoğlu’na, banka hesabının terör örgütü yandaşlarının eline geçtiğini söyleyerek, verdikleri banka hesap numarasına 50 bin lira yatırmasını istedi. Halim Ağaoğlu söz konusu hesaba 50 bin lira yatırdı.

TEKNİK TAKİP KURTARDI

Bu sırada Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, teknik takip sonucu bir şebeke liderinin, İstanbul’daki kuryeler aracılığıyla Ağaoğlu’nu dolandırdığını tespit etti. Hemen çalışma başlatan ekipler, banka hesabını bloke etti. Polisin uyarısıyla dolandırıldığını anlayan Ağaoğlu, İstinye Polis Merkezi’ne gitti.

Burada ifadesine başvurulan Ağaoğlu’nun, bloke edilen 50 bin lirasının soruşturmanın tamamlanmasının ardından kendisine teslim edileceği öğrenildi. Halim Ağaoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada olaydan dolayı üzgün olduğunu belirterek, “Dolandırıldığımı polislerden öğrendim. Umarım başka kişiler bu tuzaklara düşürülmez” dedi.

<< Önceki Haber Adalet Ağaoğlu'nun eşi de dolandırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER