AKP'ye destek açıklaması yapan platformda büyük skandal!

MARSİAD, kendi bilgileri dışında AKP’li 4 esli bakanın Yüce Divan’a gönderilmemesi amacıyla açıklama yapan Sivil Dayanışma Platformu’na tepki gösterdi.

AKP'ye destek açıklaması yapan platformda büyük skandal!

Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) Başkanı Bahri Odabaş, kendi bilgileri dışında AKP’li 4 esli bakanın Yüce Divan’a gönderilmemesi amacıyla açıklama yapan Sivil Dayanışma Platformu’na (SDP) tepki gösterdi.

Platforma yönelik desteklerini çektiğini söyleyen Odabaş, açıklamasında, “Bize ihtiyaç duyulduğu zayıf dönemlerde her türlü görüşümüz alınarak hareket eden bu kurum son yıllarda hiç fikrimiz alınmadan tek bir kişinin emirleri doğrultusunda kararlar almakta ve kamuoyuna açıklamalarda bulunmaktadır. Son gazetelere verilen ilanların ve önceki harcamaların kaynağının tüyü bitmemiş yetimlerin haklarından karşılandığını endişeyle düşünüyor ve bu açıklamaya katılmıyorum. Özgür milli iradenin kalmadığı bu kurumun vebalini taşımamak için MARSİAD olarak istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CHP’li vekil Başbakan’a sordu: SDP’nin ilan paralarını kim verdi?

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise geçtiğimiz gün bazı gazetelerde AKP’li 4 eski bakanın Yüce Divan’a gönderilmemesi amacıyla SDP tarafından verilen ilanların parasının, kim tarafından ödendiğini sordu. Özel, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması talebiyle Meclis Başkanlığı’na  önerge verdi. Şu soruların cevabını istedi: “Sivil Dayanışma Platformu tarafından 5 Ocak 2015 günü verilen bu ilanların toplam tutarı ne kadardır? Söz konusu ilanların toplam bedeli kim/kimler ya da hangi kurum tarafından ödenmiştir?”
<< Önceki Haber AKP'ye destek açıklaması yapan platformda büyük skandal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER