AKP'li Belediye'den vatandaşa dikkat çeken yardım(!)

Manisa’da AKP’li belediyenin seçim öncesi dağıttığı 50 liralık gıda fişi, tepkilere neden oldu. Utanç verici tablo, yargıya taşınıyor.

AKP'li Belediye'den vatandaşa dikkat çeken yardım(!)

Manisa­’nın Tur­gut­lu İl­çe­si­’n­de, be­le­di­ye­nin da­ğıt­tı­ğı 50 li­ra­lık gı­da yar­dı­mı fi­şi iz­di­ha­ma ne­den ol­du. AK­P’­li be­le­di­ye­nin bil­di­ri­mi üze­ri­ne vatandaşlar yar­dım al­mak için sa­bah er­ken sa­at­ler­de be­le­di­ye­nin ze­min ka­tın­da­ki oto­park­ta top­lan­dı­lar. Ka­pa­lı oto­park­ta ha­va­sız­lık ne­de­niy­le sı­kın­tı­lı an­lar ge­çi­ren va­tan­daş­lar ara­sın­da za­man za­man sı­ra tar­tış­ma­la­rı ya­şan­dı.

OTOPARK YETMEDİ STADYUM 

Be­le­di­ye­nin özel gü­ven­lik gö­rev­li­le­ri iz­di­ha­mı ön­le­mek için ça­ba­la­sa da ye­ter­siz kal­dı. Oto­par­k­ta­ki 50 li­ra­lık gı­da yar­dı­mı fi­şi da­ğı­tı­mın­da iz­di­ham ya­şan­ma­sı üze­ri­ne 7 Ey­lül Şe­hir Sta­dı önün­de ikin­ci bir da­ğı­tım nok­ta­sı da­ha oluş­tu­rul­du. Bu­ra­da ku­ru­lan stant­ta da uzun kuy­ruk­lar oluş­tu. Ba­zı si­ya­set­çi­ler se­çim ön­ce­si gı­da yar­dı­mı fi­şi da­ğıtıl­ma­sı­nı etik bul­ma­dı.

"VATANDAŞIN GURURUYLA OYNANIYOR"

CHP Tur­gut­lu İl­çe Baş­ka­nı Va­hit Doğ­ru­cu, Ma­ni­sa Mil­let­ve­ki­li Ha­san Öre­n’­in sav­cı­lı­ğa suç du­yu­ru­sun­da bu­lu­na­ca­ğı­nı bil­dir­di. MHP İl­çe Baş­ka­nı Se­dat Kut­lu ise “U­tanç ve­ri­ci bir olay­la kar­şı kar­şı­ya­yız. Çün­kü va­tan­daş­la­rı­mız fiş alır­ken mah­cup olu­yor. On­la­rın gu­rur­la­rıy­la oy­na­nı­yor. O ga­ri­ban­lar AKP’ye san­dık­ta ge­rek­li ce­va­bı ve­re­cek­tir. Ya­pı­la­nı etik bul­mu­yo­ru­z” di­ye ko­nuş­tu.

DHA

<< Önceki Haber AKP'li Belediye'den vatandaşa dikkat çeken yardım(!) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER