AK Partililerin yardım dağıtımıyla ilgili skandal iddia!

Karabük'te, AK Parti Karabük Kadın Kolları görevlilerinin, vatandaşların kimlik bilgilerini alarak kumanya dağıttığı iddia edildi. İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait resmi araçla yapılan yardımlar için kadınlar "Hayır dağıtıyoruz" dedi...

Resmi plakalı araçla yapıldığı iddia edilen yardım tepki çekti!

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan, AK Parti Karabük Kadın Kolları görevlilerinin, vatandaşların kimlik bilgilerini alarak yardım dağıttığının iddia edildiği görüntüler son günlerde tık rekoru kırıyor.

Görüntülerde olayın geçtiği yer Karabük. Geçtiğimiz yıl içerisinde kaydedildiği belirtilen görüntü AK Parti kadın kolları üyelerinin yardım dağıtımından. Bir hayırseverin bağışladığı belirtilen yardımlar, aralarında Ak Partili kadın üyelerin de bulunduğu kişiler tarafından dağıtılıyor. Ancak parti adına dağıtılan yardımlar için kullanılan araçlar İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait resmi araçlar... 

Olayın bir başka skandal boyutu daha var. O da yardım almak için vatandaşa konulan önşart... İddiaya göre yardımlar sadece kimliğini verip Ak partiye üye olmayı kabul edenlere dağıtılıyor. Bunu da bizzat vatandaş anlatıyor. 

Olayın şahidi bir vatandaş yardım dağıtanların merkeze geldiklerini belirterek, nüfus cüzdanını verenlere çay, şeker gibi yardımlar dağıtıldığını söyledi. Vatandaş 'Nüfus cüzdanlarını ne yaptılar?' sorusuna ise; "AK Parti'ye kaydettiler" cevabını verdi.
 
Ak partili kadınlar kameraları görünce yardım dağıtımını yarım bırakıp bölgeden ayrıldı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar partilerine üye olunması karşılığında kumanya dağıtıldığı iddialarını yalanladı. Ancak resmi araçların neden bir partinin faaliyeti için kullanıldığı sorusu hala cevapsız. 

<< Önceki Haber AK Partililerin yardım dağıtımıyla ilgili skandal iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER