AK Parti'li vekiller de daha fazla dayanamadı!

Dershanelerin kapatılmasına yönelik düzenlemeye AK Partili vekiller de itiraz ediyor.

AK Parti'li vekiller de ikna olmadı

Dün Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile toplantı yapan vekillerin düzenlemenin aceleye getirildiği ve seçim sonrasına bırakılması yönünde itirazlarda bulundukları ortaya çıktı.  

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı dershanelerin kapatılması çalışmasına ak partili milletvekillerinin itirazını bizzat kendisi bu şekilde ifade etti. Bakan Avcı vekillerle ak parti genel merkezinde toplantı yaptı. Onlara kapatmayı anlattı. Ancak itirazlarla karşılaştı. 

AK PARTİLİ VEKİLLER ÇEKİNCELİ
Milletvekilleriyle ikinci kez biraraya gelen milli eğitim bakanı, ilk toplantıda olduğu gibi yine vekillerin çekincelerini ifade ettikleri sorulara muhatap oldu. Toplantı çıkışında bunu bizzat kendisi açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı : "Bugünkü toplantıda da daha önceki toplantıda da zamanlamaya ilişkin bunun mesela belli bir vadeye yayılması seçim sonrasında yapılması gibi milletvekillerinin ilettikleri düşünceler"

20 VEKİL KONUŞTU: SEÇİM SONRASINA BIRAKALIM
İkinci toplantıya 120 civarında milletvekili katıldı. 20 vekil söz alarak görüşlerini dile getirdi. Kulislere yansıyan bilgilere göre vekillerin büyük çoğunluğu dershanelerin kanunla ve seçim öncesinde kapatılmasına karşı çıktı. Konunun zamana yayılmasını ve daha detaylı ele alınmasını istediler. 

VEKİLLER: SEÇMENDEN TEPKİ VAR
Vekiller, dershaneleri kapatacak kanunla ilgili seçmenlerinden de büyük tepki aldıklarını anlattılar. Konunun vatandaşa iyi anlatılamadığını vurguladılar. AK Parti'nin yasakçı bir görüntü verdiğini söylediler. 

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı : "Zamanlamaya ilişkin bunun mesela belli bir vadeye yayılması seçim sonrası yapılması gibi milletvekillerinin ilettikleri düşünceler."

<< Önceki Haber AK Parti'li vekiller de daha fazla dayanamadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER