AK Parti binasına saldırdılar!

ÖDP üyesi 5 kişi, AK Parti Edirne İl Başkanlığı önünde, Reyhanlı'daki bombalı saldırıyı protesto ederek, içinde boya bulunan balonlarla binaya saldırdılar.

AK Parti binasına saldırdılar!

Edirne'de Özgürlük ve Dayanışma Partisi'ne (ÖDP) üyesi 5 kişi, Ak Parti Edirne İl Başkanlığı önünde Reyhanlı'daki bombalı saldırıyı protesto ederek binaya içlerine kırmızı boya konulmuş balon fırlattı. Polisin müdahalesi sonucu çıkan arbedede 4'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. 

ÖDP üyesi 5 kişi AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasına önüne gelerek, üzerinde 'Reyhanlı'nın katili AKP'dir' yazılı pankart açan grup daha sonra sloganlar attı. 

Reyhanlı'daki bombalı saldırıyı protesto eden 5 kişi, Özdinç Pasajı'nın 3'ncü katında bulunan AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasına, içerisinde kırmızı boya bulunan balonlar ve pet şişeler fırlattı. 



Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkan arbedede 5 kişi gözaltına alındı. 

Atılan boya dolu pet şişe ve balonlar AK Parti'nin bulunduğu kata isabet etmezken, hemen altındaki bir işyerinin camına geldi. 

Duvarda patlayan şişeler ve balonlar nedeniyle park halinde 4 otomobil ve o sırada geçen bazı vatandaşların üzerine kırmızı boya saçıldı. 



Polis araçlarına bindirilen 5 ÖDP üyesi, sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Selimiye Polis Merkezi'ne götürülürken, araçları ve kıyafetleri zarar gören 5 kişi de eylemcilerden şikayetçi oldu. 



DHA
<< Önceki Haber AK Parti binasına saldırdılar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER