Gül'e bir darbe de Arınç'tan geldi!

Bülent Arınç, cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını duyuran Gül'e resmen darbe geldi. Arınç Erdoğan'ın tarafını seçerek "Bundan sonra herkesin üslubuna dikkat ederek, birbirine karşı saygılı davranmasını ve gerginlikten kaçınmasını temenni ediyorum" dedi.

SHABER3.COM

Abdullah Gül'ün, 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'tan teşekkür mesajı adı altında Gül'e yönelik ilginç ifadeler geldi. Gül'ün AKP için çalışması gerektiğini söyleyen  ve adaylıktan vazgeçtiği için teşekkür eden Arınç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İçeriden ve dışarıdan birçok saldırı altında olan devletimizi daha demokratik, daha müreffeh, daha adil bir geleceğe taşımak için çalışacak AK Parti kadroları üzerinden yapılacak hiçbir spekülasyonu kabul etmemiz mümkün değildi. ?Bugün yaptığı açıklamayla bu düşüncelerimizi teyit eden 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'e de teşekkürlerimi sunarım. Üzerimize düşen tek görev her iyi AK Partili'nin yapacağı gibi seçimlere kalan kısa süre içerisinde daha çok çalışmaktır. ?Bundan sonra herkesin üslubuna dikkat ederek, birbirine karşı saygılı davranmasını ve gerginlikten kaçınmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tekrardan seçimlerin ülkemize huzur, refah ortamı getirmesini diliyorum."
<< Önceki Haber Gül'e bir darbe de Arınç'tan geldi! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER