Gülbaharlı öğrenciler yeni eğitim yılına neşeli başladı

Gülbaharlı öğrenciler yeni eğitim yılına neşeli başladı

Trabzon Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri yeni eğitim-öğretim yılına eğlenceli ve renkli görüntülerle başladı. Velilerin de katılımıyla okul bahçesinde yapılan etkinliklerle öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi. Folklor gösterileriyle coşan öğrenciler, çeşitli yarışmalarla neşelendi. Öğrenciler, okulun bahçesine kurulan şişme oyun parkında oyunlar oynadı. Bir sürpriz de birinci sınıf öğrencilerine yapıldı. Minik öğrenciler, ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu tünelin içinden geçerek, okula ilk adımlarını attı.

Yeni eğitim-öğretim yılına iyi bir hazırlık yaparak başladıklarını ifade eden Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, "Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları olarak kaliteli bir eğitim verebilmek için uzun süren çalışmalarda bulunduk. Okulumuzda birçok yenilik yaptık ve yapılan yeniliklerle daha nitelikli birer öğrenci yetiştirmeyi hedefliyoruz. Mekân olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanabildiği bir okul olarak sizlerin karşısına çıkıyoruz. Hedefimiz öğrencilerimizi gerek akademik gerekse sosyal alanda donanımlı yetiştirmektir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Gülbaharlı öğrenciler yeni eğitim yılına neşeli başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER