Gözaltındayken işten çıkarıldı

Gazeteci Bayram Kaya, Ankara'daki evinde gözaltına alındıktan sonra dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Gazeteci Kaya'nın ailesi ile buluşması objektiflere böyle yansıdı.

Bayram Kaya'nın ailesi ile buluşma anı

Bayram Kaya, adliye çıkışında gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Gözaltına alındığım andan itibaren emniyetteki arkadaşlar insani davrandı. Buraya getirilinceye kadar en ufak bir şeyleri olmadı. Şuan itibariyle kendime isnat edilen suçlar var. Ben hayatım boyunca elime taş alıp kimseye zarar vermedim. Bizi hükümeti devirmeye teşebbüsle suçluyorlar. Çok şükür şuanda çıktım. Rabbim tekrar girmeyi nasip etmesin. Ben gazeteciliğimi yapıyorum. Bütün kitaplarımın yaptığım analizlerin sonuna kadar arkasındayım." 


"KAYYIM BENİ İŞTEN ATMIŞ"

Kayyımın gözaltındayken kendisini işten çıkardığını da aktaran Kaya, "Aldığım bir haber var. Kayyım beni işten çıkarmış gözaltındayken. Basın kanunun 11. maddesini gerekçe göstermiş. Hukuk karşısında sonuna kadar hakkımı arayacağım." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Gözaltındayken işten çıkarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER