Gözaltında normal vatandaş muamelesi gören AKP trolü şikayetçi oldu!

AKP Trolü Ömer Turan'ın, önceki akşam metrobüs durağında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilirken yaşanan gelişmelere ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı.

SHABER3.COM

AKP kanallarının yorumcusu ve Twitter trolü  Ömer Turan hakkındaki bir davaya gitmediği için   hakkında yakalama kararı çıkartılmış... Önceki akşam metrobüs durağında polislerin rutin güvenlik kontrolleri yapılan GPT taramasında ortaya çıkan durum sonrasında Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınıyor... 

Polisler, hem Ömer Turan'ı tanımadıklarından hem de dosyanın eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'na hakeret dosyası olduğundan gözaltına alındıktan sonra ve adliyeye sevk edilirken Turan'a pek yandaş gibi davranmazlar!

Gözaltına alındıktan sonra nezarete konulan Turan adliyeye sevk edilirken ellerine kelepçe vurulur.. Kendisine normal vatandaş muamelesi yapılmasından rahatsızlık duyan  Turan'ın şikâyeti üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı.

Turan, serbest kaldıktan sonra yaşadıklarını Twitter'dan şu sözlerle paylaştı:

“Ahmet Davutoğlu'na ‘Enver Altaylı’yı tanıyor musun?’ diye sordum. Bu sorudan dolayı Davutoğlu hakaret ve iftira davası açmış. Bu konuda daha önce karakolda ifade vermiştim. Soruşturma aşamasında olan bir dosya. ‘İfade vermedim’ diye yakalama kararı çıkarılmış. Benim haberim bile yok. Dün gece 20.30 civarlarında metrobüste gözaltına alındım. Karakola götürüldüm. Sabaha kadar nezarethanede kaldım. Ertesi gün kelepçe takılarak Bakırköy Adliyesi'ne götürüldüm. Dosya hakkında ancak orada bilgim oldu.”
<< Önceki Haber Gözaltında normal vatandaş muamelesi gören AKP trolü... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER