Görme engelli şampiyon futbolculara Çankaya'dan altın ödülü

Görme engelli şampiyon futbolculara Çankaya'dan altın ödülü

Üst üste 3 yıl Türkiye Şampiyonu olan Çankaya Görme Engelliler Spor Kulübü futbolcularının her biri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından 4'er altınla ödüllendirildi.

Başkan Alper Taşdelen, üst üste başarı gösteren, görme engelli futbolcuları makamında ağırladı. Her sporcuya 4'er altın takan Taşdelen, "Sizler bizim gururumuzsunuz, insanın engelli olsa da neler başarabileceğini gösteren değerlerimizsiniz" dedi. Çankaya Belediyesi olarak, kendilerini desteklemeye devam edeceklerini belirten Taşdelen, "Bu başarı Çankaya'nın değil Türkiye'nin başarısıdır. Olimpiyatlarda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum." diye konuştu.

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ

Kabulde konuşan Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Sayyıdan ise şampiyon olabilmelerinin ardında çok büyük bir destek olduğunu belirterek, "Çankaya Belediyesi sayesinde her gün antrenman yapabildik. Sahamız, antrenörümüz, desteğimiz var bize sadece çalışmak kalıyor." ifadelerini kullandı. Başkan Sayyıdan, şampiyonluk kupasını en az kulüp futbolcuları kadar Başkan Taşdelen'in de hak ettiğini vurguladı.

Futbolculardan Ercan Bayraktar'ın maç spikeri taklidi yapması da büyük beğeni topladı. Başkan Taşdelen ve Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya'nın yer aldığı bir futbol maçını, radyo spikeri gibi anlatması tüm katılımcıları gülümsetti.

CİHAN
<< Önceki Haber Görme engelli şampiyon futbolculara Çankaya'dan altın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER