Google yeni sosyal ağını tanıttı

Google istediğini elde edemediği bazı başarısız sosyal paylaşım tecrübelerine rağmen denemekten vazgeçmiyor. Google’ın Spaces adıyla duyurduğu yeni sosyal paylaşım uygulaması, küçük gruplarla aranızda paylaşımlar yapabilmenizi sağlayacak.

Google yeni sosyal ağını tanıttı

Bugün itibariyle iOS ve Android platformları için uygulama mağazasında yerini alması beklenen Spaces uygulaması üzerinden kullanıcılar kendilerine alan (space) açarak, buraya arkadaşlarını davet edebilecek ve gruplar üzerinden paylaşımlar yapabilecek. Spaces uygulaması içerisinde, Google’ın arama özelliği ve YouTube da yer alacak. Böylece burada yaptığınız aramalar ve videolara ilişkin detaylar hızlıca uygulama üzerinden, ilgili alanlardaki arkadaşlarınızla hızla paylaşılabilecek.


Spaces uygulaması kendisini daha çok grup mesajlaşma özelinde konumlandırmış gibi gözüküyor. Ancak Spaces uygulaması rakibi mesajlaşma uygulamalarındaki grupların sık kullanımını düşünecek olursak, zor bir işe kalkmış gibi gözükebilir. Fakat paylaşımların hızlı olması ve uygulamanın kendi dışına çıkmadan paylaşıma imkan vermesi de uygulamanın bir diğer taraftan artısı olarak sıralanabilir.

İndirmek için TIKLAYINIZ.


KAYNAK: WEBRAZZİ
<< Önceki Haber Google yeni sosyal ağını tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER