Gökhan Türkmen’in kaçırıldığı mahkeme kaydına girdi: Sanık firari değil, kaçırıldı

Şubat ayında kaçırılan beş kişiden biri olan Gökhan Türkmen’in firari olmadığı, kaçırıldığı Ankara 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı 2017/452 sayılı dosya kaydına girdi.

SHABER3.COM

Tarım Bakanlığı’na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nda (TKDK) memur olarak çalışan Gökhan Türkmen, 7 Şubat’ta kaçırıldı. Şubat ayında kaçırılan beş kişiden biri olan Gökhan Türkmen’in 6 Mart Çarşamba günü duruşması vardı.

Medya Bold'un haberine göre Ankara 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Türkmen’in avukatı tarafından "sanığın kaçırıldığına ve firari olmadığına" dair dilekçe verildi. Böylece Türkmen’in kaçırıldığı Ankara 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi kayıtlarına da geçmiş oldu.

Dilekçede Türkmen’in kaçırılışıyla ilgili Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve savcılığa şikâyette bulunulduğu, ancak hiçbir sonuç alınamadığı da belirtildi.

ŞUBAT AYINDA BEŞ KİŞİ KAÇIRILDI

Hizmet Hareketi'ne mensup olan 25 kişinin farklı tarihlerde kaçırıldıktan sonra Milli İstihbarat Teşkilatı’na (MİT) yasa dışı biçimde şekilde teslim edildiği belirtiliyor. Son beş kişi şubat ayında kaçırıldı.
<< Önceki Haber Gökhan Türkmen’in kaçırıldığı mahkeme kaydına... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER