GMKA'ya ilk proje başvurusu Balıkesir'den yapıldı


BALIKESİR (CİHAN)- Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın 31 Aralık 2014 tarihinde ilan ettiği üç mali destek programı için ilk başvurular yapıldı. Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'na ilk proje başvurusunu, Balıkesir'de bulunan bir birlik ve kamu kurumu yaptı.

GMKA'nın en büyük destek mekanizmalarından biri olan mali destek programları için geri sayım sürüyor. 13 Mart 2015 Cuma saat 20.00'de, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden başvuru süresi dolacak programları için ilk proje başvurusu Balıkesir'den geldi. Sosyal Kalkınma Mali Destek programı için Balıkesir hizmet binasına yapılan başvuru, Program Yönetim Birimi uzmanları tarafından teslim alındı. Bir birlik ve bir kamu kurumu adına yapılan başvuru hakkında ayrıntı verilmedi.

Bu arada başvuru süresinin bitmesine bir aydan az kaldı. 31 Aralık 2014 tarihinde çıkılan İktisadi Kalkınma, Küçük Ölçekli Altyapı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek programları için belirtilen tarih ve saate kadar KAYS üzerinden başvuruların tamamlanması gerekiyor. Girişleri tamamlanan projeler için KAYS tarafından üretilen ve yetkili kişilerce her sayfası imzalanan proje başvuru dokümanlarının, destekleyici belgelerle birlikte kapalı arşiv klasörü içinde ajansın Balıkesir merkez ofisi ya da Çanakkale yatırım destek ofisine, 20 Mart saat 17.00'ye kadar ulaştırılması gerekiyor. CİHAN
<< Önceki Haber GMKA'ya ilk proje başvurusu Balıkesir'den yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER