'Girişimci kadınlar ekonominin kutup yıldızları olacak'


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, gelecek dönemde kadınların ekonominin kutup yıldızları olacağını ifade etti.

Kadınlara cesaret vermek ve girişimciliğe yönlendirmek adına çalışmalarına devam eden TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Mustafakemalpaşa'da gerçekleştirdi.

Mustafakemalpaşa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Figen Demirtaş'ın ev sahipliğinde Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Emin Buz, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Vedat Süngü ve kadın girişimciler ile bir araya gelen TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu ilçeyi yakından tanıma fırsatını yakaladı. Mustafa Kemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Emin Buz ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, kadınların ekonomin hayatın yapı taşları olduğunu savundu.

TOBB Bursa Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nurcan Özdemir ise kadınların iş hayatında daha aktif bir rol alması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Ülkemizde kadınların iş hayatında aktif bir rol almasının önünde çok fazla engel olduğuna değinen Özdemir, bu engeller aşıldığı takdirde kadınların gelecekte ekonominin kutup yıldızları olacağını kaydetti. Kadınları iş hayatına kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizen Özdemir, "Biz TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu olarak aylık olağan toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştirerek bir sinerji yarattık. Bu ay da son ilçe ziyaretimizi Mustafakemalpaşa'da gerçekleştiriyoruz. Bizleri ağırladığınız için öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Mustafakemalpaşa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Figen Demirtaş da yaptıkları etkinliklerine ilişkin bilgiler vererek Kadın Girişimciler Kurulu'nda olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Girişimci kadınlar ekonominin kutup yıldızları olacak' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER