Giresunspor: 2 - Vartaş Elazığspor: 2


Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Ümit Öztürk, Seyfettin Ünal, Osman Gökhan Bilir
Giresunspor: Eser Altın, Rızvan Şahin, Emre Can Coşkun, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut, Sandro Ferreira Andre Nascimento, Vedat Bora (Dk. 64 Fevzi Özkan), Alaattin Tosun (Dk. 79 Rıdvan Sağlam), Vedat Muriqi, Herve Chrıstian Tchami Ngangoue, David Solomon Abwo (Dk. 71 Abdulaziz Solmaz)
Vartaş Elazığspor: Serdar Kulbilge (Dk. 46 Çağlar Şahin Akbaba), Hakan Bilgiç, Mehmet Yiğit, Murat Kalkan (Dk. 77 Kenan Şahin), Onur Güney, Çağrı Ortakaya, Binya Augustin Gilles, Halil Akbunar, Lamjed Chehoudi (Dk. 57 Murat Kayalı), Silvere Ganvoula Mboussy, Ümit Tütünci
Goller: Dk. 12 ve 46 Vedat Muriqi (Giresunspor), Dk. 83 Ganvoulo M'Boussy, Dk. 90+4 Çağrı Ortakaya (Vartaş Elazığspor)
Kırmızı kart: Dk. 39 Mehmet Yiğit (Vartaş Elazığspor)
Sarı kartlar: Dk. 11 Emre Can Coşkun, Dk. 80 Hüsamettin Tut (Giresunspor), Dk. 52 Hakan Bilgiç (Vartaş Elazığspor)

PTT 1. Lig'in yoğun kar nedeniyle ertelenen 19. hafta maçında Giresunspor ile Vartaş Elazığspor karşı karşıya mücadele karşılıklı gollerle 2 - 2 berabere sona erdi.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede Vedat Muriqi'nin golleriyle 2 - 0 öne geçen ev sahibi Giresunspor bu üstünlüğünü koruyamadı. 39. dakikada Mehmet Yiğit'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan konuk Vartaş Elazığspor, 83. dakikada Ganvoulo M'Boussy ve 90+4. dakikada da Çağrı Ortakaya ile bulduğu gollerle skoru 2 - 2 yaptı.

Bu sonuçla konuk Vartaş Elazığspor 31 puan ve averajla 4. sıraya yükselirken, ev sahibi Giresunspor ise 27 puan ve averajla 8. sırada yer aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Giresunspor: 2 - Vartaş Elazığspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER