Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2


Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Osman Karakaş
Giresunspor: Eser Altın, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut, Onur Demir, Rızvan Şahin, David Abwo (Dk. 78 Abdulaziz Solmaz), Dodo, Herve Tchami (Dk. 66 Alaattin Tosun), Fevzi Özkan (Dk. 46 Rıdvan Sağlam), Waldison De Souza, Vedat Muriqi
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba (Dk. 46 Michal Kadlec), Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan (Dk. 76 Mehmet Topuz), Lazar Markovic (Dk. 66 Volkan Şen), Luis Nani, Jose Fernandao
Goller: Dk. 21 Josef De Souza, Dk. 89 Fernandao (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 23 Josef De Souza, Dk. 86 Volkan Şen (Fenerbahçe), Dk. 56 Vedat Muriqi, Dk. 84 Onur Demir (Giresunspor)

Türkiye Kupası H Grubu 3. maçında Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleyi konuk Fenerbahçe 2 - 0 kazandı.

Giresun Atatürk Stadı'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor ile Süper Lig ekibi Fenerbahçe arasında oynanan maçta konuk Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 21. dakikada Josef De Souza ve 89. dakikada da Fernandao kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 3'te 3 yaparak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Ev sahibi Giresunspor ise -4 averaj ve puansız 4. sırada kaldı.

21. dakikada Fenerbahçe, Josef De Souza'nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikada Ozan Tufan'nın savunmanın arkasına gönderdiği pasta topla buluşan Josef De Souza, altıpasın hemen solunda kaleciyi ve Onur Demir'i geçtikten sonra boş kaleye plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 - 1.

89. dakikada Fenerbahçe Fernandao'nun golüyle maçta durumu 2-0'a getirdi. Giresunspor yarı alanında Mehmet Topal topu rakibinden kaptıktan sonra pasını hemen yanındaki Volkan Şen'e aktardı. Volkan'da sol kanattan pasını ceza sahası içersindeki Fernandao'ya çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandao savunmanın da müdahalesine rağmen şutunu çekti ve yan kale direğine de çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0 - 2.

Karşılaşma da konuk Fenerbahçe'nin 2 - 0 üstünlüğünde sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER