Giovanni Guidetti: VakıfBank'ın 5 değil, 6 değil, 15 iyi oyuncusu var


Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi erteleme maçında Bursa'da oynanan ve 80 dakika süren mücadelede VakıfBank deplasmanda Nilüfer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelenin ardından konuşan, VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Bu tarz maçlar beni mutlu ediyor. Birçok oyuncumuz sahaya çıkıyor ve sonuç değişmiyor. Bu VakıfBank'ın gücünü gösteriyor. VakıfBank'ın 5 değil, 6 değil, 15 iyi oyuncusu var. Tüm oyuncularımız sahada en iyi şekilde mücadele ediyor. Belki son set istediğimiz gibi oynamadık ama bunda rakibimizin de mücadelesinin payı vardı." dedi.

VakıfBank'ın orta oyuncusu Robin de Kruijf ise yaptığı açıklamada, "Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyum. Rakibimiz savaşmaya devam ettiği için sonlara doğru bizler için zor maç oldu.Müsabakada başarılı servis serileriyle üstünlüğümüzü ele aldık. Fakat rakibimiz savaşmayı bırakmadı ve son set zor da olsa bizim oldu. 3-0'lık sonuçtan çok memnunum, takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Bu arada VakıfBank, ligin beşinci haftasında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile 7 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka 14.30'da başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Giovanni Guidetti: VakıfBank'ın 5 değil, 6 değil, 15... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER